上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
屌 狗隊真係有呢啲人咁諗先講喇
班撚屌係咪有食藥上場?
標題都fail啦 警察...
只有黑警
聽你打嘅述語似真警

都睇得出你都唔buy佢地

但正如你所講 著同一套衫就同一類人

怪你班冒警同事啦

你都要死全家
真係唔好意思,2014年已經睇清楚黑警既真面目,只係今年6月開始睇得更透徹。

而香港警察從來都只係有牌爛仔,好多嘢係唔會突然轉變,本質係點就係點。

相信你自己都好清楚今次對成個黑警部門既影響係直到你退休嗰刻都唔會洗到底,最少依一代香港人一世都唔會原諒你地。

如果你冇離開既打算,咁祝你好運。
見你打多咁字,比個回應你啦
黑警死全家
同意 一定要普選 解決問既基本步
留低篤灰
有道理 仇恨唔係解決方法
如果有一日你真係要企出黎站在示威者前面,你會唔會兜頭打落去?你開槍時會唔會瞄準手足黎射?
如果你話無得唔打無得唔射,咁已經無野好講啦,你都係佢地一份子,有乜資格當自己唔係警暴嘅一份子?

有心嘅就將你呢篇野send去蘋果立場甚至東方,喺度想求支持唔係無嘅,難啲囉

btw,死黑警屌你老母!黑社會!垃圾!
有冇大陸武警混入警隊?
如果有,有冇證據?
如果有獨立調查,會唔會做污點證人?
唔使講咁多。你放d料泥。講下班黑警點運作,講下示威者點樣破解班黑警d部署。我咪唔叫你辭職囉。如果唔係,你咪撚喺度懺悔
其實一直嗌解散重組警隊 你哋唔係就係想有多啲好似樓主咁 仲有理性同良知嘅人做警察咩依家又叫人遲職
利申唔係做狗 講中話死全家
老實講 做得黑警 樓主你呢世就真係係咁先
你想走 一線國家完事後唔ban鳩你香港popo我跟你姓
你想留香港 有本事你就唔好組織家庭 孤獨終老 唔係你死前一刻都仲要驚全家比人搞
出到街都唔敢話人知自己撈乜 抬唔起頭做人
最後你就只會變藍 變紅 做個真正中国人

記住 香港人為左香港上街 攞條命出黎
你出黎 美其名係執法 你執乜撚野法?港共既法?
維持治安?有冇諗過如果day one冇popo 根本就唔會有勇武出現 坐街 罷工 圍鐵圍政總 逼到政府就範
個波就會射左比政府 冇人會分心去屌popo
你而家同我講咩野政治中立 執法者云云
你唔識咩係普世價值 咩係"法" 你維乜撚野持 執乜撚野法呀
唔好同我再分黑白灰 弱智聰明popo 香港人冇興趣知
我只知道 你老細叫你打 你就一定會打 老細叫你無視 你就一定會無視
點撚解我知? 因為呢啲野你已經由14年 甚至更早做到而家
為乜? 中意份工?幫人? Bull fucking shit
最低既學歷 最好既package thats it

上面有人叫樓主唔好quit 體諒佢話知佢有難處
呢班人我屌你屌得仲甘過popo我同你講
義士冇難處?手足冇負擔? 為左風骨死都唔做popo而去做其他辛苦工既低學歷手足呢?

呢個世界冇打完人做完幫兇但又攞到光環咁好既事
即使你係白既,
但係都係果句,呢一代既香港人永遠都唔會忘記你地帶比我地既傷害。
黑警死全家!
睇落好多警察用語,雖然你肯出黎講翻人話,不過我都係堅持成個警隊要換名換哂而家所有人,你可能係個好人,但我唔認為經過咁多野先出聲講兩句嘅人係足夠成為一個好警察
直接解散警隊算啦,一定唔會有獨立調查,獨立調查查到有大陸公安扮警,一國兩制直接玩完,到時支那港共一齊收皮,解散警察平息到部份民憤,又唔會衝擊到一國兩制
香港警察
知法犯法
香港警察
正一垃圾
香港警察
吞槍自殺
香港警察
先姦後殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞