上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
留得喺度嘅都唔可以叫做白警,最多只係冇咁黑嘅黑警。
TLDR
其實到呢刻仲未辭職你都係個仆街黎
如果真係仲有白警存在,而且唔容許辭職既就去搜集黑警證據自保同留比之後篤灰用,否則全體當黑警論
有困難明,希望你保持良知。關鍵既時候可以企出黎
同班毅進講道理
要醒嘅一早醒左
裝睡的人叫不醒
見你有少少良知,幫你推啦。不過他朝警隊大清算,你都要死,不過有更黑嘅黑警墊你屍底,珍重。
無一個係無辜㗎啦 不過樓主叫有腦啲嘅毅進仔
白警真係當之有愧
唔好歸邊啦,太遲
垃圾警察 黑過黑社會 有閪形象咩
最撚叻咪恰細路囉 琴日行西環 中聯辦水馬內門口大大聲同個同事係白衫面前講點解呢度咁撚多門口狗既
即刻幾個藍衫怒啤我
又冇逗我窩 掂行掂過
想洗白既就親手拉兩個黑警出黎
TLDR
一日黑警一世黑警
我係你就收皮死埋一二邊
班狗真係最叻恰中學生
大隻少少又或者個樣兇狠少少已經淆哂底
成個team 智障多如繁星,假設全部所謂有良心嘅警察都走哂,入邊只會得番......
樓主唔洗諗住洗白
香港光復之後30000個警察警嫂死刑就一定
就算法律制裁唔到你我都會親手將你折磨致死
唔想死你一係開實彈打死晒我哋香港人

稚子何辜
放佢狗命
你依家幫個仔搵定孤兒院就啱㗎喇
會唔會分分鐘唔俾辭
而且衣家遲好難唔俾人搞
不如唔好繼續喇
真心建議
如果真係要上位做二五
都係要踩住香港人屍體上去
你接受到?香港市民又接受到?
如果係依一刻內部改變唔到啲咩
不如試下離開
你可能會發現
其實香港警察呢個部門
已經唔係你以前嚮往嘅嗰個地方
雖然依家你出嚟未必會搵到咁高人工嘅工作
但你起碼對得住自己良心,無愧於朋友
好過日日形住會俾人篤咁
你到今時今日都冇事就係證明咗黃絲仲係有人性
仲念你係朋友 唔會利用你/濫殺無辜
畀着係深藍...連親生仔都可以舉報...下場可能係捉入新屋嶺...告唔入都被人打到全身骨折
支持警察嗰班人,究竟係做緊乜諗緊乜為咗乜
你會唔會曾經有一刻覺得嘔心?
我都係提醒啫
無論點都好 你支唔支持都唔係最重要
只希望你唔好為圍牆加磚
問心 如果有一日 你被人派出去對付啲學生 咁你點算...?你又可以點?
講得岩
但我唔會原諒你
其實開po 目的係咩
純屌發洩?屌醒所謂同路人同事?潛在二五?為自己部分平反?都有d,主要都係第一點。
仆佢哋個街。
5年前警隊已經衰咗一大獲,陸續又有d 休班警係喺度弱智...都唔識死
而家...
擺n 年努力喺度,努力左n年嘅嘢突然要一鋪清,不帶任何嘢走,真係唔甘心。
只可以講我作為普通平民 而家見到警察好驚 即使你講哩番說話去讓人覺得有良心警存在 但搞唔掂 洗唔去哩幾個月入面佢地所作所為
冇一隻狗係值得原諒!
如果你真係仲有良知,就唔好再做狗!!

你勸得幾多個癲撚左嘅狗????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞