上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
樓主你加油,你一日吾退出狗隊,我一世都同你沒完沒了,我撚識分無樣無number既你系白狗定黑狗.
篤晒新屋嶺班強姦警出黎,我咪原諒你囉
個班真係罪無可恕,叫佢地自己切腹啦屌你老母
老實講
係為香港好嘅 警隊點都要解散再重組一次㗎喇

係為自己一家大細打算嘅 不如叫齊仲有良知嘅同袍盡快離開呢個夕陽職業 Join返香港人齊上齊落啦
Sor
唔係特登質疑你
但張圖真係似改圖
咩心態
黑白是良知 唔好以為你打長文就覺醒到黑警
得嘅話連登仔一早覺醒左全我世界
係就內部搜證 令每一個人都接受自己行為嘅代價
黑警罪行 罄竹難書
Push
tui
Exact7ly 講得好好
其實佢都唔係求人原諒啫
佢係叫返Mon Po狗入嚟睇嘢
教化佢哋自己班人

我哋唔需要理鍾唔鍾意佢
佢係白定黑警
只要等啲Mon Po狗入嚟睇吓佢篇段嘢
有改善都好呀
我都唔想手足畀人虐待
警隊文宣?
吾你老母
由6月12號打後到今日
所有被所謂速龍防暴虐待毆打拘捕嘅人
佢地係違法執行職務 普通市民亦無法確認佢係咪正式錄用嘅警察 著套衫就係?
見到一班冇編號冇委任證嘅懷疑冒警武裝恐怖分子持槍襲擊香港市民
即使衝擊佢又何罪之有?而且一直以嚟我地先係被衝擊虐打殘害施襲嘅一方

記住佢地唔係黑警
係恐怖分子
你可以影佢地個樣出黎
你嗰邊多唔多自己人
樓主多謝你講人話 希望可以教化到啲黑警
那怕只係一個半個都好
但我想問 你對警隊的未來樂觀嗎?有無諗過之後會點
178 大部分黑警一樣都做唔到,係要背姐。721 ,服務𠄘諾新界區15分鐘到現場,變左遲39分鐘,姐係足足54分鐘先有人到場處理,消防,救護幾隊人到場。
黑警2個仲要走埋佬。點都講唔通!

我知警隊本身都係好黑暗,但一直都係枱底做。
依家擺到上枱面。好難救,早走早著。

利申:雨革已經無做
你願意篤灰爆大獲,重組警隊後分分鐘一哥都有得你做。
為自己人生負責啦,辭職定唔辭職你自己選擇。留係狗隊入面你大把嘢可以幫到手,香港需要一位「黑武士」而你能唔能夠助攻到呢場時代革命,只有你先揸到莊。

珍重啦巴打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞