上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
Push
不過你真接晌多個傳媒底下講一次。
你講左幾句人話 不過都要死全家
巴打,有啲嘢變咗就係變咗
你而家辭職,日後成功推倒重來
咪再見過工囉
你想做一個公正嘅警察
都要個警隊係公正先得㗎
而且,服務市民,唔一定要當差㗎
真係
你班仆街搞撚到警察污煙瘴氣
我屌曬你地老母
我睇得多警匪片多由細到大都想做警察捉壞人
但原來現實警察係打好人幫黑社會
宜家 我寧願考消防就算考10幾次先考到我都唔撚考差佬
多謝,但你都走唔甩
太遲
食屎啦!!!我係唔信有白警嫁!!!要我信學下消防!!!
毛ee點拎到消防份內部文件?點解消防高層出黎被迫同警狗一齊講大話市民都仲信佢地??因為人地真係內部有良知嘅會唔怕無左份工偷文件出黎俾市民睇!!!!!!!
你要我信警隊仲有一個唔係仆街!你偷831份行動記錄出黎先再開Post!!!!!如果你怕無左份工唔敢咁做!咁你收皮啦!!!!開咩撚Post想圍爐???食屎啦!!!!講到大仁大義!身體很誠實,你都係一隻為份糧又唔肯認自己係狗嘅狗!!!!!
巴打,唔好再同流合污喇
你仲唔走,好快你就走唔到
因為,只要有黑警殺咗人
死者嘅血都會流經你雙手
到時佢哋更加唔會俾你走
明白有難處唔係話走就走

祝你好運
唔好近朱者赤到最後唔見埋個良心
睇下電視謝江李3隻狗
有錯都照攬
明知係講大話都唔理
咪攪到今時今日咁囉
811新屋領
有16歲被打斷手
14歲被你地啲仆街老強

諗起我就唔可以原諒你地
你係共產黨隻狗林鄭隻狗,做人做狗自己選擇
支持白警,做後勤可以時拖慢手腳順便record低黑警既對話/佈處
沉默=幫兇
屌埋佢呀樓主
呢隻狗狗,我係真大愛撚,有出過post希望係示威者未有人死前唔好斬狗殺狗

我真心覺得自己好撚大愛,唔希望白狗,二五狗,無辜狗受傷

但我控制唔到自己仇視你班仆街,憎撚到你哋入骨理智話我知,唔應該要個體為整體犯錯付上代價,

但情感上我真係忍唔住,好撚憎你哋

做咗廿六年人,我第一次發夢(屌,真係瞓係床上嗰隻)見到有狗受傷feel到自己夢入面,發自心底幸災樂禍

嗰種恨,係好似自己屋企人被人傷害而引發出黎仇恨

我覺得你哋欠咗手足,我發現我當手足係屋企人咁濟

呢種恨意好扭曲,但我無辦法,人嘅自然反應,壓抑唔到
呢件事過左之後就清算嗰班仆街上頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞