上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
咁多條人命 唔好洗啦 洗唔白嫁啦
好撚多黑警係不滿
- 「高層推佢哋出嚟」
- 「做咗磨心」
- 仲有個垃圾黑警老婆出嚟同100毛話「我老公好多同事都覺得警察處事手法好有問題,但冇計,佢哋要服從命令」

但對於黑警殘酷不仁嘅暴行只會誘過於人,話
- 「抵死」
- 「要服從命令」

佢哋唔覺得自己有錯,認為一切都係白衫嘅錯,自己最撚正義,替天行道

一撚定係高層叫啲垃圾散仔咁樣對老人家啦
咪再信呢啲所謂洗底言論

隨時呢個打老人家垃圾軍裝一方面打完後,掉轉頭就用把口同老婆話「唔滿意同事處事手法」
因為呢啲嘢越少人知愈好,而且個victim又唔知啲佢個number,根本除咗在場另一個警員知道對方身分外,冇人知

所有警察互相包庇,互相助長其他同事打人氣餼
一俾人鬧濫權濫暴就話「冇計,要服從」

到依加都仲喺警隊入面嘅,全部冇得原諒,咪再信洗底言論

不要說「洗白」
試着說「洗底」
希望警隊唔係個個都無腦啦
屌你老母收皮啦
冇情報提供就自己摺埋啦
講咁多野咪又係想洗白 我屌你老母啦
受得個份人工 你覺得你d伙記係錯
咪用你嘅公權力囉 供佢又好 組織班所謂有良知嘅 內部拉9佢地又好
你乜撚都做唔到 又上黎開post 咪同d垃圾警嫂想洗白一撚樣
成日叫白警辭職,其實我唔同意
第一可以留守睇下有冇料爆做無間道
第二要上前線嘅話,唔洗咁落力,跑慢啲,打人唔洗落力打,輕輕hi 幾下,輕鬆賺OT錢再捐去做啲有意義嘅事e.g.星火/文宣
第三少一個白警,就有機會由另一個黑警補位,手足相對更危險

不喜勿屌
TOO LONG

BUT I READ ALL
講得好,不過太撚辭
你都合埋對眼等受耙啦屌你老母
幫兇,警隊死全家
Push
毅然仔: too long didnt read

831唔係你地班速龍係太子站打人,地鐵站邊會有人傷有人死要封站廿四小時?邊撚到搵人打得重傷市民?
雖然好大機會你係好人,但唔好意思,你都要死全家
點解要樓主辭職
社會需要好警察
我相信仲有稀有良知既警察
唔好令我地失望
支持樓主
樓主如果真有良知,出污泥而不染咁款,你都應該真係要放下d內部料出來,就算你係食花生,或多或少都會聽到d消息
講得好,不過太撚遲
你都合埋對眼等受耙啦屌你老母
幫兇,警隊死全家

又錯字,發緊夢,sor
無一個無辜,屌你老母
如果樓主有良心就爆警犬惡行
p牌都大力推
大家都係為政府部門做野,老細有錯我地更加應該幫手糾正
食君之祿,擔君之憂;先天下之憂而憂。
我唔敢話自己好高尚,我只係本住自己良心去做岩既事。
奈何君要臣死,臣不得不死。
路漫漫而修遠兮,我相信總有一日,班黑警會受到應有既制裁
推呢個喎
名都冇寫
你都係幫兇黎架咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞