上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
死全家 絕子絕孫
有嘅話,呢個account 已經被無可疑啦
推,師兄你講得好中point
唔拉黑警既警,都係黑警
呢個post洗白就梗㗎啦
我只係無諗到啲狗原來咁簡單嘅道理都唔識
冇休息都唔得閒打咁多字啦
點解唔講下武警扮差佬既事,明眼人都知有。快啲搵證據出黎,搵到就證明你係一個人,唔係狗
推! 如果真係有良心白警,希望你哋繼續忍辱負重,從警隊內部瓦解黑警。
至於黑警,黑警死全家
唔拉黑警既警,係咪好警察?
新屋嶺,831太子站究竟發生左d咩?
[長文]退休警官:「冰封三尺,非一日之寒」,其實在十至十五年前,警隊制度已經開始崩壞
https://lih.kg/1563700
收皮啦屌你老母
講緊殺人強姦
你講既野仲算清醒,但而家都三個月已經無一個係無辜。

我朋友都係公務員佢有工作上有時都要去狗屋,你d 阿sir 見到係後生樣都態度好差,仲要已經表明左身份大家都係公務員黎做野都咁撚樣
黑警死全家
成班智障同公園藍絲阿佰無分別,無批判思考以為自己好㔹是,實質係扯線公仔俾人利用
唔同意要白警辭職!應該忍辱留守到成立獨立調查通過再出來指証黑。
還白警清白。
老老豆豆,新屋嶺係咪真係有強姦?
還我地真相

非為警隊洗白,只想有罪之人受到適當嘅審判。
你做啲咩位? 有冇得幫手做二五? 有冇比人杯? 點解你頂得順佢地冇辭職

臨訓碌到我隻指公抽筋
冇睇 我係知你都係狗
重係一隻mon post狗
有冇得制止下你班伙記拉完人係狗屋行刑
係街上面打都算 拉返去打無反抗力既人真係好撚柒仆街
唔撚洗洗白啦屌你老母
你地成隊警隊都咁撚黑
你係要做野既唔撚洗上嚟連登
唔撚該你內部自己搞撚掂佢
我好撚肯定咁同你地講, 警隊就係一個整體
無撚論你地有冇份上前線打市民乜撚柒都好
你冇出聲阻止, 你冇當面屌柒你既同事
你就係幫凶, 所以你全個警隊無一個無辜
我今生今世, 世世代代, 會用盡我一切生命既能量去將你地既惡行宣揚
呢個係你地對700萬香港人既血海深仇! 休想香港人放過你地!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞