上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
根本就要重組,癌細胞都好惡,但你20幾歲人係咪唔處理等死?等公安取代你地?
咁又可以點姐
你唔跟佢地仆街你就係25喎 你會唔會唔做呀 ?唔會
同樣你up乜都係同連登對立架啦
搞到今時今日咁 白警黑警都係衰架
如果多我呢種人,一早就好似旺革咁收咗尾
其實我想喺個post 入邊見到第二張卡
一 辭職

二 將的証據cap 低俾毛姨啦
人地有消防紀錄都一定係有人洩漏出黎啦
人地做得到 你都一定得 唔好係到淨呻
Brexit都係靠呢招食糊! 【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
篤灰啦
其他唔洗講
發生咁多事依家先走出黎?太遲,不原諒了
班過街老鼠淨係識互相包庇 堅持自己冇做錯事 所有野都係人地唔啱
識反省諗下點樣做好d自己咪唔洗淪落到依家咁囉
不過算數啦依家
所有香港人都唔會原諒香港警察呀
唔洗旨意上黎洗白
尊重你言論自由。
不過想講我地永不原諒警察。
如果督爆到公安強姦 你就做到白警
澄清 914 並冇機場壓測 和你塞4.0
https://lih.kg/1561219
喺大染缸入邊都仲保持到理性思考
831有冇打死人
咁都起碼都有千幾個警察
我地都有句叫兄弟爬山 各自努力
你覺得有問題既
試問做過的咩
點解宜家咁多中產/大年紀既會幫細路
因為有唔少大年紀既都覺得後生時覺得有問題都冇出聲
到宜家後生仔出聲變成咁
邊個唔心痛
邊個會想的細路咁
邊個會想香港人咁........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞