上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
想問下你記唔記得入學堂個陣。d高級狗(你地唔配叫阿sir) 有冇同你講過警隊係一個團體。 一人做錯,全體一齊受?

黑警! 你個朵起碼臭三代!
你講得冇錯

但希望你記住著得起制服你就係一個團隊

冇人會去記得你叫咩名

只會記得有個著警察制服既人濫職濫權打人

唯一解決方法就係脫左你既制服 脫離你既團隊

最後講句:好人一生平安 壞人百病纏身
mon post 狗, 話緊你呀
除左mon post 狗拎料, 應該冇咩黑警睇連登
屌你老母呀
你係有良心嘅就搵晒黑警啲身份同罪證
到時一次過爆晒佢哋出嚟
黑警死全家
欣賞你講出黎
但太遲 依家講呢啲都無撚用
黑警經過呢3個月已經變左犯眾憎
難聽講 你地有人死都係抵撚死 唔會有咩失落 仲反而開心
有一日 香港人輸左 你地預香港人會真暴動
同你班黑警攬炒
Push
[CCTVB戰線] 美國網民玩死電視台嘅成功例子
https://lih.kg/1564047
過左三粒鐘啦,樓主你一個同路人都冇啊

你係 1/30000 果個 辛苦了
可惜你都係要死全家
放曬D毒血? 同炒曬警犬有乜分別
咪撚起到洗白la
哩排日日有人起到帶風向話有問題既只係少數
咁同中共話有問題既係少數低層幹部 唔關高層事有咩分別

連登仔咪咁天真la
問題既核心永遠都一定係高層同有權力既人
依家個問題係狗隊有港英流落尼既專業制度
但因為高層(一哥 保安局 特首)故意包庇同向中共跪低的關係 視制度如無物
如果唔係點用人為親 冇你既把柄起手點同你玩

做得員佐狗既都係社會垃圾
制度本來就係約束佢地
冇左制度 哩班狗同黑社會係冇分別
你睇六七十年代班狗就知
根本依家係成隊狗都有問題 而最有問題既係高層白衫狗
日日4點鐘見到班垃圾係到開吹水大會 仲邊有人信克警
終於見到有獨立思考嘅警察
真係好多黑警 仲有少少良心就走啦

香港警察冇得救
disagree
有獨立調查可以搵出邊啲係無辜 至少唔關事嘅部門無事
唉 警隊多係尼啲有啲腦既人就好
推下俾狗睇
屌你老母咪撚洗白 你班黑警無一個無辜
你都識講,成個狗隊係群體嚟,所以就算你明事理,你到今時今日仲係入面都只不過係狗嚟,三萬警察一撚定係全港最撚垃圾畜牲果群人
lm
1%清泉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞