上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
可以同你講依一刻有獨立調查都好,下級犯錯、上級都唔會死,比你係上級有權有能力,點會作唔到個故事出黎講自己「跟程序」

就算有「獨立」既委員,佢地都要根據口供同「程序」做對比,你啲黑警係新屋嶺當香港人狗咁撚,都係記者會一句本簿無寫就當無件事,何況獨立調查委員會要根據你地製造出黎既「完美證供」加「程序」去考量是非對錯?獨立調查委員會真係人唔笑狗都吠,調查示威者就齊晒「證據」,查警犬就睇「完美證供」

只有真普選,由人民選出特首再整治成個警隊先有真正既作用

前線可以準備做condom
係白警就唔該去icac篤灰,重要有咁大粒篤咁大粒,唔篤哂啲黑警出黎,白警上唔到位話唔撚到事,有撚用呀。
而家成個警隊恃住有中央撐,特首都唔放在眼內
好高質嘅文
警察死全家
好警察要撐,唔好幫班黑警,幫連仔啦
啲狗有腦就會唔會搞到咁既田地啦
pish
Too long but read
除左你有冇其他警狗同你一樣諗法?

同埋 Sor睇完都係好憎你地 屌你老母殺香港人 由細到大都好撚憎警犬
如果可以, 幫手keep證據, 麻煩你
可唔可以將啲催淚彈扔返去啲狗到?
有良知警察或者唔知點開口嘅消防救護請入⋯⋯
https://lih.kg/1564231
可以幫老豆手搵仔
哇屌 原來仲有白警嘅存在
冷靜
Too long no read
Who fucking care what you say
今時今日警畜冇一隻係無辜
全部都要死全家

#支持警察吞槍自殺
唔好再LOGIN AC啦一陣比人捉到就仆街
真心問美軍對香港警察邊隊贏
伙記受傷係自編自導?
有錯?
你地就係法律査條毛
搵新方法想洗白
醒下啦香港人
恨鐵不成鋼呀⋯⋯
913死線呀呀呀呀呀
https://lih.kg/1564285
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞