上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
渣正黎做無人怪 執法者係應份 犯法拉人無得講
但選擇性執法 插藏 老屈 毒打 行私刑 假新聞
乜都出齊

射激光 大聲公嗌襲警 脆成咁

最近兩星期警力多左好多 究竟混左幾多新血落去
警力不正常地多好明顯係8.31 同9月8
個個站都有20個企係度 未計港口機場
中環一條街50個 cwb 一堆 黃大仙宿舍 太子

太子遊樂會成日有班長 駐 分分鐘係外援 無酒店訓係入面訓
鬧完你啲同袍 有冇橋俾我地對付佢地?
或者你可唔可以幫手?
深圳/廣州嘅武警
利申:有超級遠房親戚係中國做狗 呀媽八掛話我知
如果唔係,統治世界既人就係你班中學學歷既人,而唔係班大學專才啦
已經係,此POST已完
只想問,到底有冇公安混咗入嚟執法。
+1,樓主留低幫手爆料啦,用私刑個班一定要佢地自己受番!
想問下樓主
現在這個狀態 係唔係就算有良心警自殺 會都被消息封鎖?
願榮光歸香港
無辦法叫到你去辭職,但希望都叫到你唔好忘記自己既身份
是對是錯你識自己分,唔係同事大sir同你分

有咩內幕野爆左佢啦 一哥都有得你做
push
你quote咁長 仲要係樓主個層係咩意思?
阻人追post 晒人時間!
反正最快兩年後香港警隊都可能會解散再以政治角度去追究責任...升左職定退左休甚至離左職一樣會一個不留咁處理...到時候大家都係輸家...怕咩比人起底姐你...
咁你唔知有冇解放軍著港警服打人?
核彈一定要推
推 雖然好想警隊多啲好似樓主咁既人
但我知好難 太多毒瘤
支持你繼續爆多啲內幕野以證清白
支持尚有理智同人性既警察同垃圾黑警割蓆

五大訴求 缺一不可

咁大段字有幾多popo會睇
唔敢想像連僅餘有理智同獨立思考能力既人都唔做警察
剩返低嘅全部都係失常變態
件事會有幾咁恐怖
應該同ISIS無分別
我覺得呢篇文章係假
毅進仔邊會咁少錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞