上緊連登嘅警察同我入哂嚟

1001 回覆
9355 Like 151 Dislike
係你咁on9先信 有狗會爆野咪一早爆左
以為自己有良知嘅黑警 唔出聲咪又係助紂為虐
出聲屌下等自己好過d咋
呃自己唔係黑警 最撚垃圾
黑警冇一個無辜
POE RN 19010984
組織 : 無任何組織參與
日期 : 2019 年 9 月 14 日 (星期 六 )
時間 : 正 午 12 時 正 開 始 至 下 午 10 時 正 結 束
地點 : 中環愛丁堡廣場大會堂低座對出空地
活動性質 : 公眾集會
活動目的 : 中學生集會 
辭職啦 唔係到時一次過清算警隊就走唔到嫁啦
黑警既暴行係香港人抗爭既動力
冇真普選有獨立調查都冇撚用
btw 又洗白

請善用不推文回覆
血債血償 完
你唔離職﹐你都係死仆街。
呢件事無中間﹐係你幫緊既仆街政府唔俾你企中間。
留喺警隊洗下其他人腦都好,又可以二五下
建議直接開庭審,唔覺得一個所謂獨立調查委員會有用。如果係白警嘅唔該辭左職先,日後重組警隊可以有識別
咁阿sir你即係遞咗信未
你講既全部都係我依家勁撚憎popo既原因
打人嗰個放走 比人打嗰個拉
爆眼 甩曬門牙 對頭射 對眼射 適當武力 嚴格指引
深水埗前面幾百米無人tg放題
中信大廈 tg大途殺
重未計其他亂用武力 無數次亂拉人亂查身份證 係記招狡辯警察濫權 暴 試圖合理法
聽講d防暴因為病曬同發燒先咁撚燥同暴力
係真唔係
最尾個句已經係最鬼咩
你咪洗白緊自己囉
入到嚟唔係尻蛇
拉開你既垃圾職業黎睇 其實篇文真係屌得幾應棍 重點係你都知自己係黑警
有OT錢好搵快啲 而家不斷拉低質素黎講 好明顯HKPF想換血搵公安做
樓主,我地唔係真係要你去死,大家都好撚火對班黑警;但你想清楚,大家都睇撚住。做白警比好料黎,或可上法庭從寬;做黑警玩野,我地要你「好自為之,後果自負」!明唔明?

解放軍部隊尤其武警部隊,知唔知滲透咗幾多人在警隊?一般佢地邊度待命?

有冇新屋嶺料?8月5日至15日,一般咩人駐守?

自己冇料比就內部找尋下!

睇你點回復大家!否則免談!
鬼到仆街 連登真係好影帶風向

竟然有生之年聽到仲有警察講句人話
真心唔覺得呢位巴打係想洗白白
分析得好好,知道點解popo會變曬過街老鼠
但睇你地d高層最近既舉動,佢地好似仲未知發生緊咩事,又可能係開壞左個頭,而家進退失據

最後,都要講返句…黑警死全家
辭職未
良心貼 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞