新版iphone 11會送哂你啲資料上大陸監控

810 回覆
2667 Like 444 Dislike
「正視聽」逐點反駁高級五毛龍蝦秋田犬話iPhone有後門
https://lih.kg/1560278
「正視聽」逐點反駁高級五毛龍蝦秋田犬話iPhone有後門
https://lih.kg/1560278
禁運了
國產野不了
樓主對呢方面零知識仲要衝出黎柒 最搞笑仲有一班人信 google 好難咩?
兒登好撚多井底之蛙比傳媒洗曬腦
完全唔撚用自己個死人腦去諗下報導既另一方面
應該呢度好多IT低能,就好似上次警察嗰個廣播sms訊息,個個都以為自己泄露行蹤,一嘢就搞到連登仔露晒餡....

長期抗爭心理質素好緊要,可惜連燈仔冇
你又唔諗下如果係android直頭唔需要廠商unlock啦,插條線去部機度已經乜都搞掂晒
究竟係邊個傻撚左呢?🤔
咁反問一下共產黨想消滅香港人,證據呢?
傻仔post,仲有人信真係笑撚死
只係攞你資料既方法唔同
佢係要攞你資料 一樣唔使APPLE UNLOCK
開post講兩句話fc左就成班信 樓主不如直接話隔離屋個仔係雲上貴洲到做講你知
樓主老母做雞
已FC
樓主apple唔好睇到呢個post ,放過下樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞