新版iphone 11會送哂你啲資料上大陸監控

810 回覆
2667 Like 444 Dislike
無錯,大陸人淨係純粹貪平,無其他原因。
以佢哋嘅智商邊有可能會諗到咁多利害關係。
大陸佬永遠身體係最誠實,把口永遠吹大炮。
唉你真係唔識㗎喎
大陸你冇微信淘寶美團百度高德,你出門口都有問題
喺呢個情況下仲要部機原生加上監控咁on9?

過關個case我係用例子support前一句,支共其實爆唔到iphone/ios

係咪咁難明?
大陸AWS都係獨立公司黎
from 香港AWS員工講, 因為之前做野想申請大陸版AWS聽佢地講
無錯,之前公司都想同大陸廠攪d 嘢上cloud,但聽完就不了,因為有可能係駁唔通,不過之前又有update 話MS 科左水俾中其,所以都叫通到出國際,但唔排除隨時反口,即時企起到
咁柒都唔會買
全世界都有=應該做
所以全世界都有殺人犯
香港都應該好好學習

I狗不願面對
係垃圾design 就係垃圾design 架啦
理撚得佢邊個brand
因為個brand 而盲追就本末倒置啦
不過如果你認打手就冇所謂,明嘅
有無人公開信問清楚Apple?
知道自己柒咗,就開始轉移話題喇
你唔明就真,香港就係唔想買大陸版嘅機 ,就係咁簡單,你明唔明
Surfshark VPN AC 開心些牙 (已課金)

請各位自律,
勿改密碼,
thx

溫馨提示:無論你用緊電腦定電話版APP,
都一定一定要開 kill switch 至好連 VPN!

Windows:

iOS:

大陸版仲有個神奇之處,就係show唔到中華民國國旗emoji,倍感和諧
唔明D人好地地點解要開個大陸Apple ID

大陸個App Store有乜嘢App係香港個App Store冇而個App又勁既

玩/睇抖音本身個腦都有殘缺

為左個抖音送曬D嘢上去真係救返都曬藥費
如果開個美國apple id得唔得
利申:一直用開an無用過ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞