新版iphone 11會送哂你啲資料上大陸監控

810 回覆
2667 Like 444 Dislike
根本係5毛
不過好多乜都唔識既人就會信晒
美版仲要平幾百 税前
變做 made in India 未?
介唔介意講埋點解之前班大佬人會落黎香港買國際版?
apple id 註冊果陣除非你揀中國,咁先upload 上大陸
iphone 係跟地區保 未必個個肯維修
弱智 連寫乜都唔清楚
求其打一句已FC 就當係事實 你講唔講得出兩者之間有咩關係?
同樓主屋企有任何一樣野係支那製=樓主係5毛一樣
係平好撚多
因為平囉. 計匯率.
合理推斷係香港平d無稅, 人民幣個rate對港紙又高d
最重要係佢哋連自己國家賣嘅野都唔信
好似益力多咁
其實 apple 早幾年已經被華為全面收購
其實係咪地區set做香港/外國就唔會當係貴州,定hardware model都有影響

同好似如果係雲上,iOS 嘅iCloud設定版面會寫明?

利申:覺得而家已經有後門
只係因為計返匯率喺香港買平過喺支那買好撚多
呢個世界顏色咪得果咁多
講撚到全世界得支那用金
歐洲名牌幾世紀前都乜都用金色啦
所謂支那金咪又係d人買歐洲名牌出黎
咁手機名牌有金色有幾撚出奇
Ip11本身就係5c後既延續版
都唔撚係第一日既事
你講既有無reference 先?

大陸track 唔到esim 我唔係好信
你有無真係睇POST架
答撚左啦大把人
99%貪平貪保養唔駛擔心買假野
咁iPhone Xs都係一樣啦
講真呀...你估部iPhone 呢幾個月先嚟design?
一早design 定幾年嘅野 有哂plan 係呢啲時間大家敏感姐
行得正企得正怕咩送中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞