新版iphone 11會送哂你啲資料上大陸監控

810 回覆
2667 Like 444 Dislike
香港賣既機同大陸賣既機喺唔同地方生產

利申:前線人線,勿起底,勿相認
壞咗可以攞去邊整
iCloud 政策有變到咩
頻譜一樣就講到部機好似裝左後門咁
真係要送既 中間係isp經過華為野都夠送
咁唔用iCloud有冇事?
買apple咁撚貴 都要送中
咁都信
想問如果以前轉過大陸區down app 會唔會當咗我係大陸id

仲記得當時轉唔返香港地區鎖咗我喺大陸區
最後要用香港信用卡先轉得返 嚇到仆街
冇,香港冇門市
討論重點係IPHONE係咪大家諗咁安全
依家咩年代 華為都放曬針係其它國家啦
由此可見會員質素奇高
問吓apple點撚解囉
唔答咪唔買囉
反正xs仲咁新
唔使相認, 國行QC差得好明顯
LM睇今年成班巴打奇怪做乜啲機QC咁差

PS: 難怪近年機背冇晒所有字+符號
原來就係為咗某D地區賣次貨鋪路

唔明嘅巴打參考吓iPhone 7中國行貨
背面本身係有中文字
我覺得樓主咁警惕係無錯,用最大既惡意去揣測共產黨先係正確做法,成班仲on99生勾勾,香港人學人搞抗爭,不如返屋企食奶好過啦
Push
我都肯定佢冇去過😆
資料上唔上雲上貴州係跟你Apple ID account,唔係跟機,Apple ID地區係大陸就會上,而且喺iCloud設定入邊有顯示,非常清晰
咁姐係侵侵封殺華為都冇用,要封殺所有中國嘢,不論軟硬
咪戇鳩啦,我成日去日本㗎我影咗咁耐相部iPhone X都未出過聲
你要無限陰謀論,乜都可以講
純粹係Apple無需要咁做
你要講銷售問題要奶共,我夠話當年香港走幾千萬部機返支那唔影響喇

一係部機出嗰時拆機睇囉
醒小小啦 香港acc用icloud 唔會上中國server 型號一樣只係支援網絡既分別
用XR
我碌完都唔明咩事
有冇可以解釋比科技白癡聽
同埋XR有冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞