新版iphone 11會送哂你啲資料上大陸監控

810 回覆
2667 Like 444 Dislike
小心俾人告呀樓主
Btw iCloud大陸就係真送中喇
我有買,都有用過
點解連sg
今次仆街啦
要證明有/冇後門通常好高成本
相比下,買台灣/日本機係好低成本
哇屌
屌你垃圾樓主乜撚都唔識就開post老屈 同藍絲傳假新聞有咩分別
俾人屌到收皮就懶係委屈咁話自己都係提出合理懷疑 你而家誤導左好多唔睇內文既連登仔呀
日本人美國人去到大陸上 iCloud,你話會去大陸定美國?
科技發展我地香港要跟貼大陸用雙SIM
ESIM依D咁垃圾既野點配得上香港同大陸
樓主9up冇成本添

你確定特登買台日機真係好低成本?
運輸呢?本身就貴d既差價呢?
仲有日本機影相冇得靜音添....
今次真係送中機
日本/美國
都話咗跟account

大陸仔都識開香港acc用喇
不如樓主講下自己用咩機
台版
條友真係唔識 定一知半解以為自己專家 定享受製造fake news
係common sense囉
呢個係香港app store search 到...係咪抖音?
定抖音都有分香港or 大陸版??

無知真可怕

大陸iCloud 100%係被監視
非大陸嘅話 FBI想開部iPhone有埋法庭手令Apple都唔跪低 你怕佢會開個iCloud Server?

咁多陰謀論 你又唔諗吓Apple係幫美帝拎大陸用家資料?
有分
係得大陸App Store先叫抖音 其他地區全部叫TikTok
推你
真心禁驚咪用iphone,唔係應該話唔好用電話先arm,佢要追實追到你,iphone已經係業界除blackberry 外最難解鎖,叫較為安全
你試吓android
樓主有被迫害妄想
仲有icloud唔係跟地區嘅咩?
唔洗apple做,以色列一早有間資訊安全公司可以bypass 舊版iOS個lock,仲要專做執法機構生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞