想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
唔知,最好真係等大家傾好細節先
利申: 一支公...
點解你唔推和理非路缐?昨晚已經睇到係點,今天,1600起已經好多人見到孤島問題叫人散已經太遲。今晚又唔知捉幾多個。
我同意
但問題係實有啲唔甘心就咁完嘅人唔同意
支持你 支持你
唔好意思係我講得唔清楚
我嘅意思係活動搞的話要係星期六搞
唔係指今個星期六
辛苦哂
尋日已經有人開po今日要拆閘啦 唔係突然決定嚟
個人認為東涌唔係一個好既中轉站

因為東涌冇遊客做掩護
如果popo好似今日咁block地鐵block巴士加封路
然後入東涌清場
手足就算遊客look都會冇咩保障 亦走唔到

Popo如果一放TG/ 推進
可能會有勇務幫手頂
然後就會好似平時其他18區咁驅散手足,甚或至被送頭

但食Asia Expo/ 港珠澳/ 青衣收費廣場始終係遊客區附近
我地仲有旅客做屏障

雖然呢家仲未試到popo底線係咪真係唔會武力驅散,但可以繼續試下
睇試次812機場成班popo本身警車係咁比手足打都冇落車,明顯睇到佢地應該收左order盡量冇咩野唔會係機場附近範圍內武力驅散

如果繼續「和你飛」「旅客look」
佢地係冇藉口咁做的
覺得要有個好嘅對策說服人哋去塞
會唔會係搞東涌站? 阻埋機場內部出黎既路又係做咩鳩?
你喺唔喺個腦有問題!整個機場島都包括在lO𥚃面。你叫D和理非出去,你有冇諗清楚D和理非有乜合理理由同法官講佢到機場的原因,如果個法官唔信,咁就死得。成千上萬個和理非要每一個都有合理理由去機場,簡直就係冇可能!

叫D科技撚去機場島對面D山上望住D飛機做brain-storming 啦。依家唔好再嚟人海戰術。用腦作戰!
都要睇咩情況
今日大把人要走
主動去拆, 咁人地緊係封站

至於港鐵會唔會喺無拆站嘅情況下封站
都有一定嘅可能性, 但都無理由主動走去要人封站
依個我同意,今日set Roadblock個陣驚訝左少少
唔完美,但可接受,需要改善
仲有迪士尼。今日冇左東涌,大家就係諗兩個站,迪士尼同欣澳。

欣澳仲有巴士去港豬噢大橋,再可以喺大橋搭車入機場的。好可惜,呢條路今日都冇埋
去機場只能和理非, 唔需要裝, 唔需要黑衫,
因為去機場唔係政治表態.
同意
今日係好好既經驗
辛苦咁多位手足
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞