想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
其實機場真係好有用,我8月中已經開始叫大家一齊去機場接
今日做法的確有好多需要改善嘅地方
狗鐵2次恐怖襲擊都有份
勝在夠近
10月1仲要真正開打 見到就要打
不完美 可接受 要改善
p牌推唔到

其實咁多次既經驗都話俾我地聽班狗係唔敢郁機場,所以留守機場理論上的確係最安全既做法。

但係前提係響有禁制令既時候我地真係要純行行企企唔嗌口號唔阻旅客。(冇禁制令你點嗌佢都吹你唔漲)

睇返上一次和理飛班狗都係要搵借口先出黎捉人。

所以入機場既考官真係要好冷靜,要思考同控制好自己。

請記住和理非既目的係機場交通壓力測試
完全同意
大家唔好驚然後撤到pk咁 遊客裝係可以幫手拖到好多時間 just pretend to be a normal person
另外,其實係需要大量揸車嘅人,或者啲有錢人喺東桶開始搭的士入去,因為巴士係唔係都開咁多班,鳩上巴士其實真係乜用都冇,巴士司機有時都會自己慢駛,大家以其他方式入去塞仲好。
我怕下次街坊等車look都個個搜身抄牌
封鐵影響佢自己收入, 店內商戶收入, 同埋影響民生
點計佢自己同政府都有損失
雖然呢D 都係政府錢
我講多次
我冇入任何group
我每次都係自己出post
我嘅說話只代表我本人立場

如果大家唔認同我講嘅野
我可以唔出post
做返個普通抗爭事件
旅行唔着得黑衫
又放棄?
拉人第一日已經知啦其實
真心睇完你篇嘢仲嬲咗
反而我覺得最有成效係用五百蚊唱錢
其實呢個用途可以係其他隧道都可以用
講撚左勁多次

好彩手足無事。
下次只係排隊
我地真係黎排隊
唔好自己嚇自己
便服有個好處係你行行企企都唔覺眼,因為我今日見好多便衣人可能係春袋返工或收工,便服一大堆黑警唔容易辨別邊啲係職員或手足
你講嘅係道理,係運動前期可行。但係黎到今日,樣樣野都係黎真咖啦,唔好再天真同警察講道理,佢要搭你上車,用咩藉口都可以,佢要擊散你嘅隊形,用咩手段都可以。只有人數夠多,佢地唔夠打,先係硬道理。對家已經逼急,唔會再講道理,佢地升級武力,我地亦有理由升級武力。和理非亦係,應該專注外國果條水,勇武要keep住每日keep溫。
其實搜身抄牌算唔算中招?
Push
可以出左東涌先,再同手足搭的士入
我都唔知可以點算...
人數多但佢封我地路...
好絕望...
我地多謝你地班搞手先岩 仲有呂麗巴
你地已經做得好好 無需自責
雖然冇乜點cancel班機
但香港人又再次connect
由東涌行出嚟條路真係好遠
大家互相照應
又有好多校巴接仔女 好感動
相信大家冇怪過搞手 起碼我冇先

再接再厲
春袋係單向嘅死位,唔同平時多橫街可鳥獸散,入得春袋就唔搞車站,留一條路俾自己散水先為上策,要搞党鉄就搞啲可散水嘅站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞