想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
根本一早話係交通壓力測試, 唔洗入機場既
不完美 可接受 要改善
下次應該要聲東擊西
總之當自己係遊客,黎參觀機場/博覽館/港珠澳大橋人工島,同其他遊客做一樣嘅嘢。
辛苦各位
可路唔可以唔好再咁天真以為街坊裝入去排巴士無人捉?
你睇今日中環碼頭 後生嘅全部搜身摘名
仲同我講街坊裝無gear和理非行動?
咁就直接唔撚好機場啦,
走唔撚到明知架啦~
今時今日仲覺得和理非就無事係咪發緊夢?
係咪要試一鑊機場靜坐比狗一個一個行刑打爆頭打爆眼,
先發現原來件事唔撚work?
痴實遊客實無死大家做香港親善大使,留係機場巴士站外講解,唔好咁快走啦

申利今日我就係咁做
謝樓主長文,好有用
屌那媽終於有個正常回覆
個個仲幻想去機場做到和理非行動
行動當日成架a車e車截停你
全部後生嘅落車摘名啦

機場行動一定要有勇武準備
一定要blackbloc!
agger
咁撚得閒又mon group又mon 連登出po
幫班閪仔執屎係到標返資訊上map忙撚左一日
呢d係應該把閪仔自己com好搵人做羅
唔關你事你早知嘅話 你講左出泥啦
唔緊要,繼續學習,進化,一定會成功

仲有

不割蓆
停東涌站,有勇武,你都可以繼續扮遊客。唔係只有你走唔到,其他遊客都走唔到。
好,我今日都有去,意見全部都同意
但 如果大家最後個gear都要棄
咁係咪唔帶會好啲?
我覺得你咪撚再搞
比其他人搞好好多
今日最大問題係被隔開左,機場地理真係唔好,所以之前咁多次都唔入。就好似禮賓府無人攻一樣嘅道理。而家狗有時限,9月9前要做到野。所以打長久戰先係必然勝利嘅一步棋,問題係點樣keep住呢個熱情,運動來到要接近90日先進入倦怠期已經係奇蹟,之後最大問題應該係點keep住運動嘅持續。(不合作運動,低消費等等。)對付香港人善忘嘅弱點。
令香港樓價回落,金鋪倒閉,名牌店關門,主張大陸生意的利益消失,經濟回到97前,讓大家明白,香港只靠香港人才能安定健康,香港沒有大陸才會繁榮,有誘因先有行動。
[緊急呼籲]東涌兄弟姊妹請收留義士一夜避開黑警追捕

我貼咗成個鐘落好多post!👆

下午亦喺連登開post叫人義載,但P牌只可一日一post,亦無得推post

一早就提醒機場係險地,會被包抄!
不分化 不篤灰 只提點
今日我當做運動🤡
Agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞