想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
希望前線手足忍一忍手,如果因為咁比人當左係鬼就唔好

如果真係做到排隊塞交通可以星期六日都做
討論討論
有無link 我想入去屌搞手
次次都講係和理非場合… 但係狗一嚟到大家都太怯 就亂
辛苦大家了!

推!
加油
呀sir你個名出賣左你句comment
你都on撚9 姐係你覺得今日唔整RB就塞唔撚到?
明明本身就夠人塞 臨時臨急改做勇武就係你講既政治智慧?
依家事實就係T1冇人同你勇武 搞撚到兩頭唔到岸
我冇話機場勇武唔撚得 不過一定唔係今日 而事實上都係收左皮
到時又比人話和理非/左膠/出黎行行企企
https://t.me/stuckwithyouopen
無禁到引用,sorry

今日無人排隊
太早叫口號
下次排住隊叫咪得
上車準備多個1毛
慢慢數
所以我咪就話係搞手問題囉
明知班狗就會當勇武行動咁處理
封站封島爭在未出tg (因為大家預和理 一見防暴非雞飛狗走 連tg都唔會洗用)
死都要包裝做和理非行動
根本係送手足去死
唔該下次講明要有心理準備勇武
今日行得到,下次啲狗set隊人喺公路截行路嘅人呢?唔好因爲今次得就assume下次都得
屌 下次要雪恥
你知唔知我哋問題出在邊啊問題係我哋次次見到警察就走佬 變成拉一派打一派越拉我哋最少人 有時都要突擊一下你去解救手足㗎嘛
問題係和你塞係和理非主場
唔係勇武主場
亦唔應該成為勇武主場

你所講既帶gear 對於WLF黎講暴多係黑衫+口罩,極其量係豬嘴
呢啲「gear」根本起唔到「gear」保護自己既大作用
又勇武唔到 冇攻擊力
仲要比個excuse 比popo查

基本上WLF一聽到有狗/放tg 已經一早走左佬
帶呢啲又有咩用?
WLF更加唔會衝
所以扮遊客先係真正既「gear」

加上和你塞係合法架wor
洗乜戴口罩

無差別打人唔代表係所有人要帶gear既原因
This logic is not right...
我想問,今日機場有無停機?
完全同意樓主,當時我係其中一個街坊裝排隊,班狗淨係離遠用cam影我地同吠幾聲,唯一不足係大家真係搭車走而唔係繼續排隊

口罩係必要以免秋後,根本人多就唔怕佢摘名,但入得機場一定要淡定同唔好比借口班狗衝,反正孤島你係點都走唔甩,今次只係班狗冇半路圍捕

今日一戰更加証明機場係和理非中心戰場,係我地唯一可以和平表達同有成效既地方,始終和理非人數多,要活用呢個強項,繼續保持我地抗爭熱度

其實大家都明白港共係唔會突然讓步,只有堅持我地先有希望

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞