想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
你連閱讀能力都有問題,
邊撚個話要「變勇武」?
勇武要做咩有人控制到?
作爲一個活動搞手,
唔識去索下料,探下其他人風向?
做咁撚多文宣,GIF都出幾次 ,
你地唔撚識做宣傳叫勇武唔好搞?
咁撚叻洗連登,個個post #2全部都係你地,
呢D野又突然間唔識做咩?

而家唔撚係同你討論今日發生咩事,
係講緊班admin搞得閪到弱撚智,要全世界執手尾!

和理非最大力就係機場
重點
只係今日唔夠清晰
不合作運動唔係有大動作
只係好似平時咁生活 同其他手足一齊
唔係犯罪
見到警犬提提佢地維持治安 保護你唔好俾暴力傾向人士襲擊
依家你鍾意點講都得嫁啦
根本無人證明到如果今日純和理非係咪會停東涌封機場巴士
送手足去死(雖然其實係冇咩點拉人 拉左都唔會告得入)既係今日明知現場唔夠勇武手足偏偏要玩勇武既人
跟住重要屌和理非手足唔夠勇武?
好撚野阿你,
咁既說話都講得出,
係咪即係割蓆勇武阿?
唔會話手足做錯點點點,辛苦勇武大大力係各處為大家報黨鐵的仇,講返機場,我同意下次遊客裝唔爆野,keep 住落車行個圈又上返車,可以長揸

唔洗用grip ,有錢買機票扮遊客架,用個旅行袋放d 輕的垃圾都夠做啦。扮送機的又得,記住自已係送邊班機架。仲有好多飛機撚好撚鐘意影飛機個d 。講真,大家堅持克制,今日2點黑警就做野,如果再過多兩個鐘都唔開波,手足keep住入,個島都陸沈啦。只要無事故出現,佢無藉口停狗鐵架啵,只要一齊排巴士,一齊收費站找1000蚊,諗下巴士條隊入返去大堂係咩玩法

歡迎討論改善的空間
公路要花好多人力去捉
就算捉到都未必告得入
同現場距離咁遠
(鳩估)
呢兩個幾月仲訓緊未醒?

拉左幾多唔係黑衫既街坊呀?太子比人拉比人打爆頭有幾多個係黑衫呀?

仲以為唔著黑衫無事 你有無出過去呀

所以咪檢討緊 聽樓主講
絕對啱 下次個衝突只會更激烈
搞手有責任提大家要有勇武準備
而地形問題 如果班搞手要交通癱瘓機場
可以喺青衣開始搞

班搞手唔可以再幻想可以入機場搞和理非行動
機場係春袋 你知政府都知
狗佢地唔會理
辛苦你地 唔使講對唔住
問題根本完全唔關走定唔走事,你是但一個手痕做一樣野或者有鬼,對家就可以殺入嚟831亂打話你非法集結,你入面係完全無得守
揸揸下就熟手架啦
樓主 你無做錯道
請繼續 加油
不完美,可改善
屌我又唔係admin 你咪隨便屌
我想講既係依家勇武手足好明顯開始失控
定話依家既最終目標已經係由五大訴求變左攬炒而我跟唔到
老老豆豆我依家唔知點樣再吹雞叫人入機場
幫推到熱門!! 要求交代最重要!!!

文宣部入來 831太子地鐵站同我搞大佢!!!!!
https://lih.kg/1529216
同意 多謝你

我地輸喺俾風吹咗出東涌。喺機場,防暴得個嚇。出東涌,佢做乜撚都得。

機場地理位置唔適合勇武,rb呢啲,和理非地方最緊要人數,自然塞

檢討,再嚟過!
交通測試!
啱!!!!! 支持你 推爆佢唔準再送頭 個個都好重要 勇武拉一個少一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞