想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
屌你老母你呢D咩叫臨時改行動囉
宣傳左幾耐今日交通壓力測試?
係要入去整RB騎刧個運動
你係自己吹雞某一日勇武入機場
依家成班和理非入到去你整RB邊有前線呢?
樓豬又唔好咁小氣
俾多次機會大家ok?
又乜撚野風向撚阿?

你今日又做左d乜咁把撚閉?
我今日就因爲呢班閪仔搞到一鑊粥,
忙左一日周圍聯絡車,
又要update地圖,搵安全路線,
邊撚個做成?

由個group起話824機場我已經係公海,
佢地之前串撚到仆街既對話係咪要大家recap返出黎阿?
今日黃昏佢地admin團隊都仲串緊,
唔係因爲咁多人未返到屋企,
真係理閪得你地!

兩個活動都搞得衰到貼地,
請問你地有咩資格仲渣旗吹雞?
可唔可以換人阿?唔撚得閒幫你地執屎
支持 推
陣間又有人覆你話你限死自己係和理非入面嫁啦
我意思係搜身就比佢搜
名就比佢摘
唔洗驚

就算被捕都告唔入

但你帶住套衫去換
係一定複雜過你街坊look咁身家清白比佢搜
Touchwood上到庭又多樣野解釋

我唔明點解要帶衫去換同點解要帶勇武準備
講明和你塞係癱瘓交通
點解要準備定勇武?
就和你塞黎講,其實係完全無需要勇武,勇武黎做乜如果全世界「街坊look」
push
就憑你寫「藉口」兩隻字我已經知你未進化
已完全封鎖
會摘名 but unlikely arrest and should be impossible to prosecute

只要人夠多
乜都唔搞
唔穿制服
唔叫口號
唔帶gear
入機場,影相,食野 (come in friend groups)
當送完機 ... (write down some flight number, friend not family, hardly to check)
癱瘓交通
搵人理下我 ,支持請留名721 831

《千萬唔好》打爆所有警察出現既地鐵站
https://lih.kg/1529094
雖然行撚到仆街,但都唔割

不過之後係煲底相認比今日長征左既手足錫春袋就走唔甩
你想做嘅野需要極高嘅協調同紀律
但冇大台各有各做嘅情況邊有可能
好易送大家去死
人多和你飛
佢點同你拉?
拉十萬人?
去東涌行街又唔得?
吹左幾耐雞今日交通壓力測試呀?
係要衝出去整RB 去到東涌站又要搞爆個站
由撚頭到尾都係班勇武覺得和理非不合作運動係唔WORK
真係忽上腦
幫推
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

其實今日整rb係咪因為有popo
勇武想擋popo先整rb?

利申唔係現埸
我上面都有覆
我行左三個鐘最後無扔gear無俾人搜
機場嘅地形問題 你勇武又好和理非又好都會遇到
而無裝俾人搜唔代表無事
你係後生 + 你喺行動當日出現喺機場附近
對班狗嚟講已經夠晒理由摘名

搞手再將機場行動包裝成和理非
只會更多無勇武心理準備嘅手足入去
就會好似今日咁 啲人一見到防暴出場就狂奔
下次再喺東涌放埋tg可能阻機場交通幾個鐘都無就散場
食撚屎啦你,
而家搞社運唔撚係開演唱會大家爭日子阿,
琴晚已經爆撚哂d閘機啦,
你無腦架?今日估都估到打到仆街啦
有少少政治智慧都應該立即管理團隊諗定點應變,
唔撚係周圍賴!

衰d講就算無人搞機場同附近黨鐵站,
你真係覺得爆其他區黨鐵會唔郁埋你?

不嬲都講緊和勇不分,
公海個Admin串撚左半日,
而家都Pin message扮死狗啦,
你又邊位阿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞