想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
呢個post打嘅純粹係我個人檢討...
冇入到admin group
所以想係到同大家一齊討論同改進
同我推喔
但如果狗逗人,迫人除口罩再逐一影低D樣呢?
係 你講既野好多都幾啱

旅客真係保命用 雖然都有機比狗捉

今日一去到啲人話一有狗 全世界走開曬

其實機場活動唔洗咁好似地區示威

因為要走真係好難

我1點半去到機場 我啱啱2點先番到屋企
其實我都預計到有啲人會話「如果唔係班和理非雞飛狗走做support,勇武就唔會咁危險」
但我表示理解佢哋咁諗,但亦要知道大部分和理非其實心理準備不足,呢班人人數多,但怕犯法,有好多好多心理包袱,大家係應該予以合理期望,而唔係希望佢哋一下子可以補到位,做到supoort,因為咁係不切實際。佢哋係要非常清楚話俾佢哋知呢件事係點會點進行,佢哋再去考慮做到咩嘅地埗。而我亦講過所謂和理非,今後都要做心理調整同思想準備,咁先會大家可以互相補位同cover。
機場嘅地形問題
勇武又好和理非又好都會遇到
唔關和勇事 係地點問題
如果班搞手要交通癱瘓機場
可以喺青衣開始搞 封橋etc

而如果有任何行動要真係入到機場
無論搞手定位做和勇
班狗一樣會用對勇武嘅方式應對
所以搞手一定要俾手足有勇武嘅準備
和理非都係寶...
一拉起人上嚟 拉和理非嘅人數一定多過勇武...
所以希望搞手唔好再用和理非包裝機場行動
唔緊要嘅,佢哋有上連登自然會有機會睇到
每一個都係寶,因為少一個真係少一個,而家所有event都係靠人頭去角力,真係一個都不能少

大家咪再鬧交!
樓主整合得幾好
今次好彩冇乜手足被捕 下次再一齊努力
Push
不完美
可接受
有改善空間
同一招用唔到兩次
第一次成功
第二次捉鬼
第三次禁制全封
今時今日已經好難純和理非
被捕風險提升和理非會減少
爆春袋唔係咁易
以後要小心,散嘅時候要有其他交通工具
廢鐵靠唔撚住
同意唔好set road block
辛苦晒各位手足 早抖
up
Push
今日其實都令機場混亂左一個下午
無論你係和理非定勇武都貢獻左呢個成果
況且呢個係有禁制令既情況下做

我睇咁多回覆
咩街坊裝會無事
咩唔好比班狗有藉口衝
我見到大家仲對黑警有一絲信心
或者和理非真係比較少上前線
但希望可以將你地對黑警既信任再降低啲
否則我覺得你地既信任只會比佢地利用

另外我相信今日有停飛
部分係因為有”混亂”既情況
呢樣我覺得係勇武既成果
如果只係靠塞車,做唔做到同一種效果?
定係只會令大眾再預多啲時間入機場出機場,而對航班無任何影響?

當然今日斷交通就證明機場勇武好大風險
今日如果黑警要我地全軍覆沒
其實同thanos 啪手指一樣咁輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞