想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
想講一樣野
手足set rb唔係佢地主動想搞
如果一開始係t1 班防暴唔係連旗都冇出
就推過黎
就唔會set rb搞路障個啲
我係其中一位行公路嘅絲打

樓主唔洗道歉 每個參與行動嘅手足都要有獨立思考同分析 要諗下後路
係個地理環境太閪姐

最後 我安全返到港島啦終於
我真係以為今晚會行到天光架
我愛你地啊手足們
pushh
tui
推!同意!
全部化身遊客塞爆機場 忍下手
好似係狗推之前手足係一號客運大樓條巴士路已經set左水馬
pish
但未解決逃走路線問題
有鬼/有咩衝突發生/佢夾硬做借口照樣封晒
dunkirk得幾多次 加上今次冇逐架截查先叫勉強走到
而且重復同樣行動佢一定一次比一次更有計劃應對
明白機場係春袋但要再諗諗
同埋就算係巿區 依家佢下下玩交通封鎖都難搞
利申未有計 請軍師們出招
我係擔心大家未recover....會好抗拒....
都係睇大家共識
同埋機場最好都係星期六去,可以塞埋貨運
屌你
我同意唔應該著黑衫 同埋唔帶黑色口罩會唔會好啲呢 真係好顯眼
幫推
推,希望再搞一次,用上面呢照

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送 831,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,立即實行雙普選,推翻港共政權

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

所以,絕對唔需要否認自己係針對警隊,針對警隊就係對準政權。唔通你淨係針對林鄭、唔針對政制,就會有雙普選?

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
#抵制一切鐵路沿線所有商戶
聽日罷工呀唔使返工
不完美 但可以接受
yes 我著住條沙灘褲同街坊融為一體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞