想同大家講聲對唔住

638 回覆
2362 Like 38 Dislike
我哋夠人可以純排巴士
不過私家車點?
問題係好難控制,就算全部兄弟奇蹟忍到手,黑警是但搵條友扮示威者做野結果都一樣
裡面有遊客等車啊。打埋全部外國人?外交災難。
No need for passport ...
Claim collect friend from the airport, have a fake message which flight, I don't think they can check 10000 people for these.
唔完美,但可以接受
你班機場搞手可唔可以唔好再將任何機場行動定位成和理非行動/不合作運動?
單憑黨鐵而家會封站 封站就等於封島
而且防暴經過812已經對機場佈防有晒計劃

將來任何機場行動
都一定係勇武行動
再和理非落去只會令更多未準備好作戰嘅手足
入到東涌赤蠟角俾人捉

我重申多次 機場行動
set roadblock / 扔嘢落機鐵路軌
一定係勇武行動
入去機場嘅手足一定要有勇武準備
要blackbloc 要帶gear
無計
太多on9
我個人意見,去機場唔使特登着黑衫,遊客身分行下。塞滿佢
見晒樣俾人影晒,機場又有禁制令⋯⋯
路線正確,堅持到底,揸春袋
認真覺得係時候換走全黑

遊客裝 街坊裝 安全好多
理性檢討 做得更好
zero gear ... no discussion on the phone why you're going to the airport, or fake a reason (like picking up friends)
排隊 legal, take a bus to airport legal - no arrest possible
應該巴士站都有,好似擋坐S1條路,S1要向後走,之後就冇S1?唔知係咪同一段時間。
其實個行動本來可以好簡單,大家企定定乜野都唔洗做就已經塞到
認同
On9唔駛sor, 今日係一個好好既經驗!!
Pish
搭去機場方向其實已經夠。

可以搭A巴E巴轉車入迪迪尼架 - 唔洗買定飛,大把旅客先買

又可以搭去博覽館

去港豬澳 過大海賭錢 - 酒店都唔洗book. 賭場開24的,又唔洗買定飛

其實真係未必需要落機場
咁就唔洗怕禁製令
連gip同passport都唔洗帶

要影相抄牌既佢地要影就影
點告得入呀

最多高調拉人 低調放人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞