NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
有無巴打可以話我知, 除咗太子始創wilson, 有無其它舖有demo機可以睇下??

之前行開始創個頭想試下機,部機set 左PW
想試下youtube,check下系統資料都唔得
旺中對面豐澤有得玩喎
MK百記都有
MK百記都有

現貨
MK百記都有

現貨

問過話未有
訂咗部俾老豆
MK百記都有

現貨

問過話未有

THX Bro
試左機 老實講 打機慢左d 影相慢左d
但好似好硬淨 同平時電話手感幾唔同
唔打機十分推介 打機既最好搵第二部

試咗幾耐?舊電如何?手
NOKIA 公布係 28/3

an機旗艦打機都係麻麻,更何況2000蚊機,影相試過普普通通,不過應該照買

an機旗艦打機都係麻麻,更何況2000蚊機,影相試過普普通通,不過應該照買

我又唔係玩立體嘅game, pad 之類基本夠做!

我又唔係玩立體嘅game, pad 之類基本夠做!

一般game應該冇問題,我啲game裝係三叔S2同note3度都好順暢,nokia6慢極都比s2同note3快……
預訂有貨未
預訂有貨未

最快28/3
老實講
玩左下部demo
真係有d心動
尤其是係連左wifi
嗰個經典短訊鈴聲
d回憶返哂來

成部機整體上幾順暢
唔覺有lag既情況
機身十分紮實
喇叭幾大聲
個mon都唔錯

都係等Nokia 9出
老實講
玩左下部demo
真係有d心動
尤其是係連左wifi
嗰個經典短訊鈴聲
d回憶返哂來

成部機整體上幾順暢
唔覺有lag既情況
機身十分紮實
喇叭幾大聲
個mon都唔錯

都係等Nokia 9出

我懷疑Nokia 部旗艦一早設計好,係爭在pass埋個內部規定嘅「硬淨」測試
老實講
玩左下部demo
真係有d心動
尤其是係連左wifi
嗰個經典短訊鈴聲
d回憶返哂來

成部機整體上幾順暢
唔覺有lag既情況
機身十分紮實
喇叭幾大聲
個mon都唔錯

都係等Nokia 9出

我懷疑Nokia 部旗艦一早設計好,係爭在pass埋個內部規定嘅「硬淨」測試

疑似nokia 9設計圖
用蔡司雙鏡
有nfc都話支持下
唔知有mon貼賣未
唔知有mon貼賣未

tb賣緊,殼都有
唔知有mon貼賣未

tb賣緊,殼都有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞