NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
4月3號係衛訊訂咗貨,本來話10號有貨,而家10號冇貨之餘仲剛剛收到短訊:

(補充11/4發岀之短訊) 由於Nokia 廠方供貨延誤,導致我們未能於12/4交貨予閣下,我們深感抱歉。是次事件源於廠方初期給予我們的資訊與現時交貨的時間有重大出入,根據廠方最新消息,最快的送貨期為4月底,然而預計此批貨亦未必能夠滿足所有已訂機的客戶。當此批貨到達 衛訊後,我們將會按客人預訂先後次序以短訊通知閣下到分店取貨,屆時會額外加送流動充乙個以表心意。另外,如閣下選擇不再輪候,歡迎閣下蒞臨分店辦理退回訂金手續,或請致電客戶服務熱線82028699 查詢。若有貨期更新消息,我們會適時以短信通知閣下。不便之處,望祈見諒。

連Nokia 自己都估唔撚到可以咁好賣

通常得韓國機先睇重香港市場
google microsoft or asus 供貨俾香港都唔多甚至冇
nokia應該都係慣左唔著重 香港市場

不如話nokia hk班底係佢地
兼計漏情懷&信心因素

如果唔重視,個spec就係台灣呓

老豆有性趣 今日經過胃信問 佢都話訂貨都未夠比
問佢幾時有佢都答我唔到
見到百記 門口見到貴兩舊但冇入去問

其實啲產能係唔係比曬apple

通常都係預少左姐 又唔係得佢一間廠可以組裝

唔覺得其他代工廠會咁好手工
應該係預少左,仲要留部分生產線做Nokia 5 6 3310
應該係預少左,仲要留部分生產線做Nokia 5 6 3310

Nokia 3
網上話出左7.1.1 ota

未有喎

未有喎

update嘅野靜觀其變

未有喎

update嘅野靜觀其變

原來得大陸版有

Nokia 3

最主要係5同6一樣殻

Nokia 3

最主要係5同6一樣殻

好似5係膠6係金屬……

Nokia 3

最主要係5同6一樣殻

好似5係膠6係金屬……

好似係,可能成本問題
4月3號係衛訊訂咗貨,本來話10號有貨,而家10號冇貨之餘仲剛剛收到短訊:

(補充11/4發岀之短訊) 由於Nokia 廠方供貨延誤,導致我們未能於12/4交貨予閣下,我們深感抱歉。是次事件源於廠方初期給予我們的資訊與現時交貨的時間有重大出入,根據廠方最新消息,最快的送貨期為4月底,然而預計此批貨亦未必能夠滿足所有已訂機的客戶。當此批貨到達 衛訊後,我們將會按客人預訂先後次序以短訊通知閣下到分店取貨,屆時會額外加送流動充乙個以表心意。另外,如閣下選擇不再輪候,歡迎閣下蒞臨分店辦理退回訂金手續,或請致電客戶服務熱線82028699 查詢。若有貨期更新消息,我們會適時以短信通知閣下。不便之處,望祈見諒。

連Nokia 自己都估唔撚到可以咁好賣

通常得韓國機先睇重香港市場
google microsoft or asus 供貨俾香港都唔多甚至冇
nokia應該都係慣左唔著重 香港市場

不如話nokia hk班底係佢地
兼計漏情懷&信心因素

如果唔重視,個spec就係台灣呓

老豆有性趣 今日經過胃信問 佢都話訂貨都未夠比
問佢幾時有佢都答我唔到
見到百記 門口見到貴兩舊但冇入去問

百記貴兩舊一樣要訂,我等胃信好過
nokia 8 同nokia 9設計圖流出
兩部機似乎都會用無邊框設計
左邊係nokia 8會係16:9
右邊係nokia 9會係18:9

https://nokiapoweruser.com/claimed-nokia-8-nokia-8-design-sketches-land-inbox/

https://nokiapoweruser.com/claimed-nokia-8-nokia-8-design-sketches-land-inbox/

8背面嗰幾個窿有乜特別

8背面嗰幾個窿有乜特別

我估頭兩個係雙鏡
第三個係Zeiss logo/鐳射對焦
第四個係雙色led

Nokia 3

最主要係5同6一樣殻

好似5係膠6係金屬……

好似係,可能成本問題

唔好怪我用 iPhone
Single piece of aluminium
岩岩去apm間百老匯問
話四星期後先有貨

8背面嗰幾個窿有乜特別

我估頭兩個係雙鏡
第三個係Zeiss logo/鐳射對焦
第四個係雙色led

無邊框好正!

利:用緊日水窄邊機

9個指模擺背脊?

不過想睇7多啲,唔想換咁大部
岩岩去apm間百老匯問
話四星期後先有貨

根本nokia派得好少貨
岩岩去apm間百老匯問
話四星期後先有貨

根本nokia派得好少貨

所以照食咗炒價喺百記入,早買早享受,唔洗等個半至兩個月
原來而家都未有得賣啊?
諗住個post開左成個月,而家應該點都有得賣
講真s430真係吹大左
買得真係fans
期待下部勁作
如果出高通6/8系列就入手
如果出高通6/8系列就入手

625都收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞