NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
notification個聲量有冇得再tune細聲的? sytem最細都好大聲
想入手了 邊度唔洗食炒價

豐澤,但要訂,下禮拜尾有貨

食咗炒價
壞機等唔切

咪玩啦,淨係用googlemap都順過我部v10

我淨係左右掃個桌面咋...都LAGLAG地 關唔關個動態wallpaper事

IPS MON 問題

真心唔關IPS mon事,而係胃信部部機都裝哂啲濕鳩動態wallpaper,日日夜夜咁開,唔lag都變lag

幫佢重新開機一下

冇用
開極都lag
粒u有問題

鼠鼠仔俱樂部=shamesung打手,過街老鼠
冇機喺手扮用家

Nokia 6 慢就係慢, 無端端話其他人係打手
又話因為ips mon, 仲夠膽話同小米差唔多 小米平一半係用緊買6系u, 貴少少係8系, 呢部nokia6 除左nokia 呢個牌子之外, 真係值$2000 咩

https://youtu.be/bIJiMxswcgw

係喎,真係好慢喎,唔知點解用8系嘅U嘅小米5用起上黎仲慢過4系嘅nokia 6

衛訊,都要訂,下星期一4月7號有貨
利申:訂咗兩部

衛訊,都要訂,下星期一4月10號有貨
利申:訂咗兩部

sorry係10號

IPS MON 問題

真心唔關IPS mon事,而係胃信部部機都裝哂啲濕鳩動態wallpaper,日日夜夜咁開,唔lag都變lag

幫佢重新開機一下

冇用
開極都lag
粒u有問題

鼠鼠仔俱樂部=shamesung打手,過街老鼠
冇機喺手扮用家

Nokia 6 慢就係慢, 無端端話其他人係打手
又話因為ips mon, 仲夠膽話同小米差唔多 小米平一半係用緊買6系u, 貴少少係8系, 呢部nokia6 除左nokia 呢個牌子之外, 真係值$2000 咩

https://youtu.be/bIJiMxswcgw

係喎,真係好慢喎,唔知點解用8系嘅U嘅小米5用起上黎仲慢過4系嘅nokia 6

任何OS無裝垃圾野自然快
支那機跟黎就一大堆垃圾同DDos木馬,唔慢就有鬼
nokia 好似話會monthly update?
留名等睇7.1.1 同埋依家雙卡得4G+2G
要dual sim既留意返 而nokia話會更新解決
上星期訂,啱啱到手
notification個聲量有冇得再tune細聲的? sytem最細都好大聲

大聲唔緊要
最斃大聲得黎拆
個喇叭低級野

大聲唔緊要
最斃大聲得黎拆
個喇叭低級野

2000銀畀套bose你好冇?
過街老鼠,你部機呢?

大聲唔緊要
最斃大聲得黎拆
個喇叭低級野

hi
用左成個禮拜
除左個mon接觸麻麻 有時禁唔到
其他都ok
利申少玩game
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

去左mk 百記玩部demo 個touch差得好離譜
想swipe去第2頁都唔得 部機有問題都擺出黎?
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級

咁你仲玩,你都揸左成個禮拜,做咩唔退
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級

你部機呢
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級

三叔打手
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級

你部機呢

自己得一部機
點影比你睇呀
用左成個禮拜
其他都ok
利申少玩game

個mon直頭係世界級
成撚日接觸不良
打速成撳post地獄級

你部機呢

自己得一部機
點影比你睇呀

三星打手真係特別弱智

對鏡影囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞