NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
部野聽歌音質如何 喇叭好似唔錯 但3.5mm呢?

雙喇叭 + Dolby atmos唔撚講得笑

對我嚟講,大聲唔拆就得,踩單車聽歌用

有少少拆

唔扭太大冇問題

有少少拆

唔扭太大冇問題

你買咗機?
有冇圖睇下

啱啱喺東港城百記walk-in成交,$2238
佢話係最後一部現貨
佢話係最後一部現貨

攪到周圍都好似有 "last one"

呢部嘢用mon 貼同case直頭侮辱左nokia
等大貨番先入手

我都覺
但我會用夠14日先裸跑,大吉利是講句有乜問題要換機,而部機因為花咗而無得換就柒

我都覺
但我會用夠14日先裸跑,大吉利是講句有乜問題要換機,而部機因為花咗而無得換就柒

真係好撚好j
佢話係最後一部現貨

攪到周圍都好似有 "last one"

去對面間衛訊比訂左300蚊訂
原價 2088
送MON貼 同 套

我都覺

真係好撚好j

新機用住先啦,遲啲慢慢裸機都未遲
如果有NFC 應該衝咗
如果有NFC 應該衝咗

個人使用習慣啦
之前部zf3 deluxe就算有nfc都係長關,只係開過一次check八達通
俾錢買嘢就用八達通卡同tap & go卡,基本無受有冇nfc影響
原生Android 真系無得輸,btw有無巴打發現聽歌突然會窒一窒咁?系咪正常?
原生Android 真系無得輸,btw有無巴打發現聽歌突然會窒一窒咁?系咪正常?

部機玩左半個幾鐘已經好辣手
要reboot先順返

要reboot先順返

玩咩今辣手?

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

嘩嗨~巴打住印度皇宮一定唔係普通人。

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

你件Nokia打手又有資格話人

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

題外話
呢條友係高登打手,林早洩隻狗嚟

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

你影到你部機未啊 巴打

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

弱智仔

要reboot先順返

玩咩今辣手?

請留意佢個名,認住佢
呢條友轉抹黑nokia

機呢?

嘩嗨~巴打住印度皇宮一定唔係普通人。

求其揾個背景姐,住印度皇宮仲洗用nokia?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞