NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
on gull mouse

同攝影台隻黑白貓一樣on 99

利申無機
但佢講d野無腦都知打手

打手老細睇到唔該炒隻老鼠尤魚,廢撚到

繼續屈啦諾狗
部機係廢
我都係有果句講果句
或者說現如今主流的1080P解析度的手機里,P10是最爛的CPU,如果比它還爛一點點的話,比如MT6750、驍龍430,都是去拖720P解析度的機器的,比如紅米4低配版。

雖然驍龍430理論上可以帶1080P解析度,咳咳,又得搬出【李濟羽第二定律】了(同樣是我的直播觀眾封的,勿噴):

手機廠商所採用的螢幕解析度,最好不要達到SOC所支持的最高解析度極限,否則容易卡。

魅藍Note5同樣違反了【李濟羽第二定律】——P10所支持的極限解析度就是1080P。

紅米4高配版與紅米Note4選哪個?都推薦Note4(X20是雙通道內存處理器)。更不要說比紅米4高配版搭載的驍龍625差了很多的P10了

依篇文幾有趣
walk-in係咪都唔會有

今個禮拜頭walk in 都無貨,要訂
lm
去wilson試demo,玩MARIO run 會delay 到唔想玩
不了

demo
我down過mario試機冇呢個問題
on gull mouse

同攝影台隻黑白貓一樣on 99

利申無機
但佢講d野無腦都知打手

打手老細睇到唔該炒隻老鼠尤魚,廢撚到

繼續屈啦諾狗

三叔打手
去wilson試demo,玩MARIO run 會delay 到唔想玩
不了

唔係講笑
玩2d hame都疾
不了

唔係講笑
玩2d hame都疾

睇嚟你公司見你太柒,所以派多個伙記幫你手喎
想問下 如果想熄mon 係咪一定按右手邊粒制?

有冇apps 可以 一按就熄mon 但unlock 個時係可以用指紋unlock?

我試過down 個一個apps,

雖然係一按就熄左個mon

但再開個時, 無得就咁用指紋開, 一定要用入passcode / 晝圖形先解鎖返

sor for 1999
冒住自爆嘅危險拍咗段片
但唔知咁係唔係叫lag?
https://youtu.be/-TiaaTw5_30

btw 段片用pixel c拍,個像素唔係好高
冒住自爆嘅危險拍咗段片

隻game 有得較效果同解像度 所以其實唔夠順可以自己調返低
冒住自爆嘅危險拍咗段片

隻game 有得較效果同解像度 所以其實唔夠順可以自己調返低

都係
但呢隻game個要求都幾高,nokia 6都叫做玩到啦
或者說現如今主流的1080P解析度的手機里,P10是最爛的CPU,如果比它還爛一點點的話,比如MT6750、驍龍430,都是去拖720P解析度的機器的,比如紅米4低配版。

雖然驍龍430理論上可以帶1080P解析度,咳咳,又得搬出【李濟羽第二定律】了(同樣是我的直播觀眾封的,勿噴):

手機廠商所採用的螢幕解析度,最好不要達到SOC所支持的最高解析度極限,否則容易卡。

魅藍Note5同樣違反了【李濟羽第二定律】——P10所支持的極限解析度就是1080P。

紅米4高配版與紅米Note4選哪個?都推薦Note4(X20是雙通道內存處理器)。更不要說比紅米4高配版搭載的驍龍625差了很多的P10了

依篇文幾有趣

乜野定律丫,阿媽係女人
2000 蚊呢個級數仲想點
拎d旗艦機黎比d 三星垃圾

不如攞1000蚊嘅三星機出黎同nokia 6比下
跟機個耳筒質素如何?
跟機個耳筒質素如何?

衰過鴨記貨
拆聲
自己買算啦
想借問聲玩日版puzzle & dragon會唔會lag?
跟機個耳筒質素如何?

二千蚊機 跟機耳機唔好期望d乜
想借問聲玩日版puzzle & dragon會唔會lag?

玩mario 都lag
你諗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞