NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

做乜鳩
我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

屌你

貼 Google search 白色版面 睇下啦

我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告
不過個喇叭真係廢撚到連我老母都接受唔到
照計4春s430係咪快過雙春s801?
宜家用緊雙春s801
但唔打機所以諗緊呢部

自推
pish

s801>s430

解鎖位同bar個位

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告

第一日用smart phone
不過個喇叭真係廢撚到連我老母都接受唔到

雙喇叭+ Dolby atmos都廢

解鎖位同bar個位

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告

條友真係第一日用smart phone 咁喎
第一次見人咁撚蠢

解鎖位同bar個位

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告

第一次見人咁撚蠢

弱智
粒U唔掂喎
J死我
http://www.phonearena.com/news/Best-Nokia-phones-coming-in-2017_id92888

點解7同8都係660而唔索性一部625一倍660

因為有傳660係用625既14nm去做652
再換GPU(?)
所以耗電同625差唔多
不過660好似未正式發表
一切都係未知數

老老實實
對於唔打機既用家黎講
6系列已經夠用
反而耗電先係問題
雖然835已經去到10nm

FYI 626=625超
653=652超
鳩通真係為咗中階機而死閹爛閹谷835
做壞6系招牌同自己個名
分分鐘835又伏u就

年年鳩通都吹到s8系係改善耗電同高效能
但事實上年年都係倒屎電同發熱到仆街
反而6系就好用好多

正解,跟本旗艦用落好多伏過中階機

S800/801/805 正常少少,S808/810 真係部部都死﹙Lumia 950/950XL 因為Windows 細食好少少﹚,S820/821 又正常返,S835 持觀望態度。
我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

咁唔係正常阿

俾張全白來看看?

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告

第一次見人咁撚蠢

弱智

我真係笑到...救命
J死我
http://www.phonearena.com/news/Best-Nokia-phones-coming-in-2017_id92888

再換GPU(?)
所以耗電同625差唔多
一切都係未知數

老老實實
對於唔打機既用家黎講
6系列已經夠用
反而耗電先係問題

653=652超
做壞6系招牌同自己個名
分分鐘835又伏u就

反而6系就好用好多

S800/801/805 正常少少,S808/810 真係部部都死﹙Lumia 950/950XL 因為Windows 細食好少少﹚,S820/821 又正常返,S835 持觀望態度。

805用家都仲覺得部機唔失禮
等緊Nokia 中階或旗艦機

屌你

算啦 聽日都拎去問問

有咩聽日再報告

第一次見人咁撚蠢

弱智

我真係笑到...救命

係咪一直用開2.3.7呀
難怪個個入嚟話nokia6有咩問題,原來個個用開3310
J死我

再換GPU(?)
所以耗電同625差唔多
一切都係未知數

老老實實
對於唔打機既用家黎講
6系列已經夠用
反而耗電先係問題

653=652超
做壞6系招牌同自己個名
分分鐘835又伏u就

反而6系就好用好多

Nokia6咪係中階機囉…
J死我

再換GPU(?)
所以耗電同625差唔多
一切都係未知數

老老實實
對於唔打機既用家黎講
6系列已經夠用
反而耗電先係問題

653=652超
做壞6系招牌同自己個名
分分鐘835又伏u就

反而6系就好用好多

Nokia6咪係中階機囉…

s4 系列u 自動列入 低階
中階要 s6 系列 u
我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

笑死

係個ui 特登加左shadow 容易睇白色字/icon 囉
傻仔
我阿媽插爆部機
個mon上下都暗
個喇叭差
接藍芽既音質差

聽日落去衛訊問有無得換

咩叫上下都暗?影嚟睇下

解鎖位同bar個位

笑死

係個ui 特登加左shadow 容易睇白色字/icon 囉
傻仔

or 張圖係甘黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞