NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
點解而家變到一機難求咁??
Nokia 線稿

其實係唔係有人未知,新出的nokia 只係貼牌機!?

真正的公司叫:HMD Global

佢只係出錢買左 Nokia 個名。。。

HMD Globle = 鴻海=富士康

隨便google下就會見到,唔知點解之前nokia死忠一直吹新nokia 不是貼牌機

買而家出既nokia=買大陸機

弱智仔
hmd=鴻海個證據係乜?
董事會裡面一個鴻海嘅人都無,反而nokia有一席喺入面
如果又係話陳偉良係前富智康人,所以佢開hmd等於富智康開hmd
咁童子賢係前acer人,之後走出嚟開華碩,仲叫埋班acer人組班
咁華碩係唔係等於acer?
唔好再用支那邏輯去諗嘢啦弱智仔
如果hmd可以攞哂設計專利但係出貼牌機
咁hmd都幾犀利,做埋跨國行騙集團,呃哂全世界
但就係呃唔到「尊機重道」呢個弱智仔

http://nokiamob.net/2017/03/19/hmd-global-patents-the-design-of-the-nokia-6/
有貨未?
Nokia 線稿

其實係唔係有人未知,新出的nokia 只係貼牌機!?

真正的公司叫:HMD Global

佢只係出錢買左 Nokia 個名。。。

HMD Globle = 鴻海=富士康

隨便google下就會見到,唔知點解之前nokia死忠一直吹新nokia 不是貼牌機

買而家出既nokia=買大陸機

弱智仔
hmd=鴻海個證據係乜?
董事會裡面一個鴻海嘅人都無,反而nokia有一席喺入面
如果又係話陳偉良係前富智康人,所以佢開hmd等於富智康開hmd
咁童子賢係前acer人,之後走出嚟開華碩,仲叫埋班acer人組班
咁華碩係唔係等於acer?
唔好再用支那邏輯去諗嘢啦弱智仔

簡單來講,即係nokia收左錢
容許HMD Globle出一部手機,個名叫Nokia

hmd係由一班前nokia mobile成員組成,首席設計師都係前nokia mobile同ms lumia嘅首席設計師
而nokia亦唔係單單收咗錢就咩都唔理,佢係有一個department係專同hmd合作
而hmd亦可以用nokia專利去設計電話
絕對唔係啲弱智仔講嘅貼牌機
豐澤有現貨
豐澤有現貨

唉,我係百老匯訂,話月尾先有,居然宜家有現貨
豐澤有現貨

邊間?
豐澤有現貨

邊間?

同問,想買黎做開工機
豐澤有現貨

開估未
豐澤有現貨

豐澤有現貨

即刻鳩衝
豐澤有現貨

開箱文?
知唔知保養點搞?會唔會無維修只係會換機?
豐澤有現貨

邊間?

同問,想買黎做開工機

佢up一句,你哋就咁緊張
而家全線無貨派
豐澤有現貨

邊間?

同問,想買黎做開工機

而家全線無貨派

真買家
豐澤有現貨

邊間?

同問,想買黎做開工機

而家全線無貨派

但隔離台仔已經玩左幾日,香港有冇咁hit
等緊
豐澤有現貨

邊間?

同問,想買黎做開工機

而家全線無貨派

但隔離台仔已經玩左幾日,香港有冇咁hit

有冇咁hit就唔知
但前幾日去胃訊問過,即日訂機已經要4月5先有貨
胃訊walk-in直頭唔洗諗,因為唔會夠貨派
仲未有!demo機都無
有無巴打可以話我知, 除咗太子始創wilson, 有無其它舖有demo機可以睇下??
有無巴打可以話我知, 除咗太子始創wilson, 有無其它舖有demo機可以睇下??

聽講九龍灣

聽講九龍灣

德福有
低階機都咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞