NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
Sony xperia xa Ultra同nokia
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

CA ultra我勸你唔好諗
total 16GB 可用9GB左右
更新埋Google apps 同 Sony apps得返6-7GB
你裝多幾個app就爆機
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

XA ultra我勸你唔好諗
total 16GB 可用9GB左右
更新埋Google apps 同 Sony apps得返6-7GB
你裝多幾個app就爆機
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

要硬度nokia
要大電zf3 max
sony mtk u 狗都唔要
nokia 6定紅米note4x高配好

垃圾大陸機收皮

老實講,打算買比老豆,佢用緊紅米note,如買返紅米比佢就唔洗重頭學,六十幾歲老人家了

係孝仔就唔好買大陸機

有錢我唔洗煩啦

兩千大把非大陸機啦,唔洗搵冇錢做藉口嘅
Asus zf 3 zf 3 max 二千內
nokia 6 加多幾百炒價
sony xperia x performance 二千尾
HTC desire 10 pro 二千尾頭

sony htc唔考慮,太貴,嗰一千蚊差價夠我喺兩年後換機
目前我淨係考慮nokia同小米,考慮小米主要係因為學習成本,你未教過老人或者電腦白痴用機你唔明
nokia就唔洗講,品質保證,應該用三四年都仲得,但要從頭學過點用,我係比較擔心呢點

你不如同位老人家落衛信試下實機先啦

垃圾大陸機收皮

老實講,打算買比老豆,佢用緊紅米note,如買返紅米比佢就唔洗重頭學,六十幾歲老人家了

係孝仔就唔好買大陸機

有錢我唔洗煩啦

目前我淨係考慮nokia同小米,考慮小米主要係因為學習成本,你未教過老人或者電腦白痴用機你唔明
nokia就唔洗講,品質保證,應該用三四年都仲得,但要從頭學過點用,我係比較擔心呢點

忍唔住要黎話下你

你明知學習成本係咩黎,點解仲考慮小米呢
Nokia明明係純種android 喎
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

要硬度nokia
要大電zf3 max

之前又用過zf2
zf3max同nokia6真係好難
zf3max好似又冇快充
但係又平好多
nokia6就耐用D
個電好似都唔差

zf3max 4100mah
nokia 3000mah
講漏左
nokia可防身

垃圾大陸機收皮

係孝仔就唔好買大陸機

有錢我唔洗煩啦

忍唔住要黎話下你

只係因為用開就想比佢繼續用,我少樣野煩
話說衣家訂6係唔係要6月先有貨

垃圾大陸機收皮

係孝仔就唔好買大陸機

有錢我唔洗煩啦

忍唔住要黎話下你

只係因為用開就想比佢繼續用,我少樣野煩
話說衣家訂6係唔係要6月先有貨

朋友衛信太子24號訂5月頭有
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

要硬度nokia
要大電zf3 max

之前又用過zf2
但係又平好多
nokia6就耐用D
個電好似都唔差

講漏左
nokia可防身

個rom應該nokia寫得好啲
大家點睇?

仲有zf3 max
大家點排
最近要換機

要硬度nokia
要大電zf3 max

之前又用過zf2
但係又平好多
nokia6就耐用D
個電好似都唔差

講漏左
nokia可防身

個rom應該nokia寫得好啲

nokia 行pure
asus 寫room
唔好意思冇追post想問下,我4月4係豐澤落訂到而家都話未有貨算唔算正常?
唔好意思冇追post想問下,我4月4係豐澤落訂到而家都話未有貨算唔算正常?

全世界冇貨
早買早享受

全世界冇貨
早買早享受

我都後悔冇優先預訂
諗住送俾老母而家卡數都找埋仲未有機用
到而家都仲未買到機
而家好冇落訂
佢話唔知幾多貨
可能四月可能五月先有貨

上個禮拜訂都話要5月中要有
而家好冇落訂
佢話唔知幾多貨
可能四月可能五月先有貨

上個禮拜訂都話要5月中要有

巴打去邊訂

衛信
邊度有現貨
邊度有現貨

肥花
邊度有現貨

肥花

二手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞