NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
有無拍紋解鎖

老鼠 我連續開住幾個鐘都唔覺暖,你唔係連nokia都要買老翻下話

我都唔熱
佢係唔係本身個人虧,所以渣乜都覺得熱

電量長氣過部v10

430你想幾食電
有無拍紋解鎖

電量%可以開㗎

方法係係正常畫面,首先要拉個setting 嘅menu 落嚟,個menu右上角有個齒輪icon,長㩒佢幾秒就會開咗System UI tuner, 再㩒入去就有選項可以長開電池%
頭先去wilson摸過下, 好實淨 如果spec 唔係咁差真係好吸引 部6始終都有啲慢
電量%可以開㗎

方法係係正常畫面,首先要拉個setting 嘅menu 落嚟,個menu右上角有個齒輪icon,長㩒佢幾秒就會開咗System UI tuner, 再㩒入去就有選項可以長開電池%

thanks
電量%可以開㗎

thanks

長㩒冇反應
電量%可以開㗎

thanks

長㩒冇反應

試多幾次又得
係咪有得walk in買啦?

好多都要加200

好多都要加200

唯有等佢回落返先買
唔該晒扑錯窿巴打
冇電量睇真係好唔方便
lm

好多都要加200

唯有等佢回落返先買

引下你哋先

好多都要加200

唯有等佢回落返先買

引下你哋先

好多都要加200

唯有等佢回落返先買

引下你哋先

沙田衛訊有冇機睇下玩下?
以後真係唔撚幫襯細鋪
乜撚都炒

炒價唔係俾你食,係俾大陸佬
因為大陸長期缺貨,所以香港一開賣,啲大陸佬就湧嚟香港買
細鋪梗係炒起個價啦

香港有Google , 班大陸閪要用國際版
請問點樣刪除單一個通話紀錄? 長按或者左撥右撥都冇選項
感覺條友屈nokia 6發熱就好似屈個盲嘅偷睇國家機密咁

心諗用s430 都熱係咩世界
頭先去wilson摸過下, 好實淨 如果spec 唔係咁差真係好吸引 部6始終都有啲慢

IPS mon 快極有譜﹙iPad Mon 都係咁上下,二來佢s430 , 同Windows Phone 年代一樣挑戰性能下限﹚
換過粒u 賣貴2000蚊都得

Nokia 7/8/9,你放心,家下用粒S430 都有得炒,佢出7/8/9唔會平﹙出啦,我會俾錢架﹚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞