NOKIA 6 香港幾時賣街?

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
想買部 送比老母
28號?
S430都狗衝

當班客乞衣
題外話,google pixel有行貨未?
S430都狗衝

當班客乞衣

S430用嚟上fb有咩問題?
定係連上fb都要用到s825
老豆用緊LG V10早兩日死機
我想問下呢部啱唔啱佢玩
佢用wechat多,同埋佢要求影相ok
同埋仲有冇啲咩推介
有冇機會比人炒,想一出就買
我想問下呢部啱唔啱佢玩
同埋仲有冇啲咩推介

清曬d資料,寄淘寶店整,兩舊水搞掂。
整過G3,仲有保養,上星期壞埋wifi,佢免費幫我整埋
今日有冇貨?
Nokia 6 Durability Test - Scratch, Burn, And BEND tested - JerryRigEverything
https://www.youtube.com/watch?v=_5aXkW0EFRI

似乎唔錯喎

3310 vs nokia 6
https://youtu.be/nYasmMSY3wA

一部大芒機來講,Nokia 6 真係好癡線

大陸有Test 係40m 掉三次先爆,爆左仲可以接到電話。
我想問下呢部啱唔啱佢玩
同埋仲有冇啲咩推介

老豆機夠用有突

pixel two 就出

pixel two 就出

7.1.1 災情嚴重,你自己諗
希望唔洗食炒價
S430都狗衝

當班客乞衣

我電話長期唔會響,用 s825 嚟待機唔得咩

$2000仲想點
條友都痴媽根
我想問下呢部啱唔啱佢玩
同埋仲有冇啲咩推介

有無details?
部nokia個芒比火燒識還完咁堅
S430都狗衝

當班客乞衣

$2000仲想點
條友都痴媽根

支那廠寵慣哂
又要勁又要平仲要造工好,正宗大種乞兒
2千蚊有最新android 7.1.1 s430又慳電
S430都狗衝

當班客乞衣

$2000仲想點
條友都痴媽根

支那廠寵慣哂
又要勁又要平仲要造工好,正宗大種乞兒

Nokia 6 個手感有返N9 個種Mon 殼一體流線Feel.
我想問下呢部啱唔啱佢玩
同埋仲有冇啲咩推介

有無details?

咪on9 啦除左S7 之外 大部分ips mon 機燒完去番正常溫度都會還原

呢部都炒
我想問下呢部啱唔啱佢玩
同埋仲有冇啲咩推介

有無details?

我係上淘寶搜尋 G3 維修。
同佢講有咩問題,幾錢,比左錢後,佢會叫你拆曬電,同殼先寄去。

呢部都炒

係啊
支那而家炒緊
台灣都炒緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞