[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#29

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
328P6VJEB 用4k mon
開2k 會唔會太?
想問下 27'' 2k ips 打機用
vg271up / xv272up 可以嗎?
有無巴打知邊度有貨?
另外張19枱淨係放到 <38cm 高嘅 moon
所以諗住放棄 stand 用 vesa
巴打們有無推介
隻27ul600聽日到,但係冇位放可能要等到下星期六mount到左先再拎返屋企
實惠,宜家
之前睇過最平都差唔多一千
不過真係得張枱嚟,無乜間隔
想平唔驚毒嘅,淘返嚟或者係淘寶訂造都得
這邊好像沒看到有人買這款
還要用A卡 就更難了
N卡開G SYNC compatible?
xv272up
2k 144hz. 會閃mon
2k 120先唔閃
同埋唔用架已經37.5cm 死心
唔該你先
其實度盡都有38.6cm 嘅
2k 144hz. 會閃mon ...
如過係咁有無其他 27 吋/ 24 吋推介??
Thank you
問咗佢話最長得2M,佢個啲線全部係出廠跟機個啲線黎,所以無去到3M長度。
AG322QCG 幾個星期後 香港有貨
點啊 唔係pg279qr架咩
AG322QCG 都有真G-SYNC 螢幕夠大 玩大作 玩射擊GAME 剪片
比較想要PG279QR 但要12月香港先有貨 等唔切
真係想要pg279qr咪淘寶買囉
去買綠聯線
我個人 冇乜運氣 博唔過
這款式是衝著HDR content creator而設的,因為HLG,常時1000nit+,以至VESA認證等等都是HDR workflow急需的,而市面實在沒有幾多個不是天價的選擇
雖然只有UHD 4K不及蘋果XDR Pro Display的DCI 6K,但是感覺上他們屬於同級用戶群
真係俾佢吹漲
我由八月話九月買mon
到聽日個mon到
佢都未買
終極決定 幾個星期後就有AG322QCG
幾個星期後 就買架啦
姐姐好冇耐性
DP1.4 3M以上我諗靚料啲都要200以上
你係先好講,男人老狗咪咁婆媽
電腦節無買ad27qd 買左vg27aq 係咪做左傻仔
VA 165Hz G-SYNC+2K又大尺寸
拍得住四大金剛
但至少要2070s起
2080Ti才能更好發揮165Hz的優勢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞