[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#29

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
EW3280U 改善了EW3270U HDR亮度太低的問題就很讚了
屌 有無1000樓下擺hall用
24 topcon tn full hd 144hz
之前睇緊EW3270U 睇rtings話佢太暗
新機
有冇人解答到我呀
買左LG 27UL500 做白老鼠 $2760 高登
3千幼邊都呢係幾隻
U2790VQ
276E8VJSB
B277K 香港好似冇
睇FILM VA好 但4k VA 得32吋同over budget
黃金/高登買
好用嗎
有冇Ching 用緊lg 27gl650-F
見佢ips 144hz 27” $2590幾扺
雖然得1080p
U2790VQ
276E8VJSB
咁有冇咩大分別

面板一樣
想問一下買Mon,FHD 24吋 144HZ IPS 筆直$4xxx有咩好選擇?
條邊唔算粗 叫做有框 比無邊個d厚少少

顏色幾正 HDR10 可以玩下咁

27 4k win10 200% 真係好sharp
請教下各位巴打,用緊隻22吋1080HD philips 黎緊想買mg279q,
有冇用過/緊嘅巴打有咩評價?
主要都係玩lol,csgo之類,ryzen2600x+asus 1060 6g係咪已經夠力雙mon?
會唔會有其他類似嘅mon介紹? thanks
得一隻mon主力打機就冇問題
雙mon會唔夠力推?
thanks
內顯都夠推
嗯 應該還是跟那三台一樣, 是可以期待的產品.

https://www.price.com.hk/product.php?p=422029
剛看了下, 應該是最強的
FHD VA 144Hz, Aorus CV27F 香港上市了唷.

他有165Hz, 1500R, DCI-P3 90%, Freesync 2 HDR, HDR400
這樣 MAG271C/CV/CR, C27FG70/73, 278M6QJEB
都被壓過去了吧.

好像香港也有點貴, 但有比台灣便宜了..
電腦節
GIGABYTE 檔口有擺呢部出黎
印象個MON 好大
玩食雞 色素好靚 好清 好流暢
full hd 唔係起格咩
【美國巴絲】請聯絡你嘅地區同州嘅國會代表/議員
https://lih.kg/dNDHwS
雙mon有咩software必用

咪兩個mon囉
chrome
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞