[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#29

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
想香港買多D 保養問題
搵唔到岩用既mount
你咁等得嘅 我等一個星期都覺得耐
Ergotron?
想問插左DP1.4 係咪要開window HDR color 先有HDR?
Dell au官網
等啊 等啊 等啊
3000 BUDGET 其實係咪冇得選擇
買邊隻mon 都差唔多?
我係
玩full screen game好煩
聽人講玩HDR GAME 先開HDR
點樣知隻GAME 係唔係HDR GAME
例如 隻狼 巫師3 LOL PUBG 戰地風雲5 apex
洗唔洗開??
in game setting 有寫
支援HDR既GAME
唔需要手動開windows HDR
in game開就得
睇youtube/Netflix先要手動開windows HDR
ms幾時先肯搞返掂個hdr
個mount仲未入庫早知直運香港算
蘿拉如果windows 無開,入到遊戲會暗左無得開
shadow of the tomb raider?
我印象中唔會
https://youtu.be/fOf0vkNNabA
來了一款怪物...... 好恐怖....

ASUS PA32UCG : 32" IPS 4K 120Hz, DCI-P3 99%, 10bit, 100萬:1, Dolby Visiom, HLG, HDR1600, MiniLED 1152 區控, Freesync - 2020,Q1
我隻狼,DMC5都係要開咗windows HDR先可以in game開HDR
估不到PA32UCX還沒上市 機皇地位已經不保了
這樣PG32UQ/X 也有一點希望了
咁好彩?
我試咗好多HDR GAME都未試過要開windows HDR先
你啱
我開返蘿拉黎試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞