[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#29

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
經典款PA329C
32吋4K HDR600 IPS
84%Rec.2020 超廣色域
突然大降價 15999>9999HKD

有冇ching vg258qr 香港幾時先有

冇錢
x27仲勁喎
電訊節我記得有賣
佢牌冇價 有demo 機唔知有冇睇錯記得係2千幾蚊
巴大可唔可以幫手度下高度最低幾多
PG27UQ肯減未,香港本身已經貴一截,又公佈左新版
有無巴打知邊到有現貨display出黎賣
行左黃金高登都唔覺有
係連aorus ge mon都唔見有放出黎

聽日會出旺角睇下
PG27UQ貴一萬蚊真係CLS
平時玩10算都算啦 PG27UQ原價1999美金 黎到香港賣到25999HKD
當初一開賣29999HKD 不過送xbox
新版只係更貴 用上mini led
睇PA32UC(2萬)>PA32UCX(35999)就知
咩卡咩mon
哇!!! 這樣價錢不就跟台灣一模一樣了!
華碩好不容易才在香港佛心了一次唷?
這樣想要的都可以考慮一下了吧. 很合理的價錢了.

台灣最大的連鎖店, 原價屋Po上了X27P,
我不確定他們上架資訊是否正確, 還要問一下,
但也許有機會根本... 沒有差多少價錢的機會存在..?

等等客服回答就會有答案出來吧. 看到底是怎樣.
有可能這麼快, X27P就上市了嗎 懷疑
有媒體說是384區

嗯 先等原價屋回覆吧
或是等acer官網放出x27p規格
之前2414壞mon 轉2417都幾好
如果筆直5k for電腦文書、睇4k戲、ps4
呢個價位買u2718q定40/43" 4k電視好
另外有u2417h做副mon
EW3270U
u2718q 世紀大伏
睇過u2718q災情嚴重但之前用慣dell
benq呢隻都可以諗諗
美馬EW3270U平香港千幾蚊,諗緊買唔買好
27吋,144hz 以上既mon
有咩推薦
我隻垃圾aoc 曲mon壞左
最近買左vg32vq

無論係wondows開hdr

或者只係in game先開hdr

個mon都好似亮度暗左同washed out左咁

想問係咪正常 定係個mon既hdr廢
我今日準備去買
pg27uqx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞