即影即有貼相 / 集中討論post (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
新手入坑想買部wide lomo有冇咩推介???

Lomo instant wide
我覺得淨機都夠玩
有時玩下重曝,用remote同fd影大合照都ok

我覺得淨機都夠玩

去馬啦,幾好用。
邊到買sx70 film 平啊

我覺得淨機都夠玩

去馬啦,幾好用。

agger
各位師兄知唔知邊到買polaroid spectra system MB菲林平?淘寶係咪已經最平?
買左部機好耐 一直未試玩
一次過答買菲林

其實香港買,來來去去果幾度:
黑店(最貴但港島唔洗過海)
日本天皇(有人話志在睇事頭婆)
三樓電梯口(有些無關野睇下)

基本上九龍區價錢,就冇須要淘寶,尤其人民幣陰住咁升……

係,九龍區係平少少咁多。

黑店同一些九龍細店,mint,正常價180元。無須講價。

如果要問超級平既貨源,我冇。
淘寶間中會有些壞貨放售就真是平。壞到點?爬下文,我貼過(如果冇死圖)。

至於樓上巴講既mb菲林,我唔知道係同普通有咩唔同。等其他巴打指教。

以上。:
各位師兄知唔知邊到買polaroid spectra system MB菲林平?淘寶係咪已經最平?

Spectra菲林見過黑店賣$190
3盒好似$530
一次過答買菲林

淘寶間中會有些壞貨放售就真是平。壞到點?爬下文,我貼過(如果冇死圖)。

至於樓上巴講既mb菲林,我唔知道係同普通有咩唔同。等其他巴打指教。

以上。:

信和嗰間hktvmall有
如果有多mall dollar剩可以果到買完再扣

Spectra菲林見過黑店賣$190
3盒好似$530

多左個mb冇研究過係咩我都
一次過答買菲林

以上。:

可以報下價

hktvmall我以前睇(非攝影產品),比較過仲貴過出面,唯一係有個送貨服務。後來都費事研究佢了。

利申:當年有開a/c但從未幫襯過
一次過答買菲林

以上。:

可以報下價

hktvmall我以前睇(非攝影產品),比較過仲貴過出面,唯一係有個送貨服務。後來都費事研究佢了。

利申:當年有開a/c但從未幫襯過

咩款都係$180
所以之前有買過groupon/多mall dollar扣嘅可以一試
去開3樓電梯口,日本天皇你邊??
近排有咩600菲林好介紹

呢幾日天氣好好,燒返幾張先
Out fo

中 fo

POST多次

[/quote]
靜到可以聽到 dick sound
POST多次

[/quote]
Pish
TL70

有冇問准你主人先?

有冇問准你主人先?

好得意
lomo instant automat glass點睇
想買wide但係其實主要女朋友用 好似太大部
lomo instant automat glass點睇
想買wide但係其實主要女朋友用 好似太大部

唔大但mini film

wide機邊款都會比較大架d
好似係

有冇問准你主人先?

好得意

佢到左大叔年紀 應該唔會介意
有部impossible I-1 一時衝動買左用左幾次想放
Viewfinder有支棍仔唔見左唔識彈起(第二次用就自己彈走左 ) ,其他完全無問題,求收養
Tg. https://t.me/fatfatwc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞