即影即有貼相 / 集中討論post (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

影左3張都係崩之後成盒岀唔到

全新未過期菲林?
如果係,會唔會雪到好凍再拎出來好快就入落相機?

出唔到係咩意思?相機有行車但菲林唔出?

可否具體d睇下可以點改善?定係影相先來食紙。

黎緊 Black Friday 整部I-1都好

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

全新未過期菲林?

冇 淨係擺左係書架

打開嗰時入面底紙有啲濕氣 拎左岀黎但後面嗰啲都岀唔到 寶記 spectra 1200si黎

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

萬一到時哩架好hit

巴打是咪會走數?改買飛機mon?

全新未過期菲林?

冇 淨係擺左係書架

打開嗰時入面底紙有啲濕氣 拎左岀黎但後面嗰啲都岀唔到 寶記 spectra 1200si黎

其實我一直都冇問過
咁樣其實都是菲林品質問題
是咪可以好似外國咁換貨?

回巴打:
即係菲林本身已經係相機入面
你覺得有潮濕?

另一方面,未過期出咸強
外國係換得貨,
但香港我冇留意唔知可否換貨。

希望有巴打提供資訊。

我試過未完全解凍哂
全新開盒
但我忽略左成張菲林其實仲係涼涼地
結果痴住出
相入 Polaroid onestep close up 好唔好呢
申利:未玩過 Polaroid

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

咪係囉,我上次買啲化妝品都唔係到左好耐
相入 Polaroid onestep close up 好唔好呢

每部都好

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

萬一到時哩架好hit

巴打是咪會走數?改買飛機mon?

富士機真係冇乜興趣 不過話唔埋 等lomo出好過

每部都好

好行貨reply

識得買梗係買有條彩虹果款
有銀色或者黑色機身
635CL

機入面好似係有張label
made in united kingdom

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

又關事

每部都好

好行貨reply

有銀色或者黑色機身
635CL

遲啲先玩盒機
玩彩虹機先

嚟緊?而家先4月中咋喎 

黎定就差唔多架喇

又關事

我意思係我上次black friday買嗰啲

每部都好

好行貨reply

有銀色或者黑色機身
635CL

遲啲先玩盒機
玩彩虹機先

放毒

每部都好

好行貨reply

有銀色或者黑色機身
635CL

遲啲先玩盒機
玩彩虹機先

放毒

這一系我鍾意歐洲款多d

每部都好

好行貨reply

有銀色或者黑色機身
635CL

遲啲先玩盒機
玩彩虹機先

放毒

這一系我鍾意歐洲款多d

In Mr Land we trust 大部分機都正到喊

每部都好

好行貨reply

有銀色或者黑色機身
635CL

遲啲先玩盒機
玩彩虹機先

放毒

這一系我鍾意歐洲款多d

In Mr Land we trust 大部分機都正到喊

一dd啦~
好似上面這個系列
好難壞
壞左就好難整
SOORY無追POST 想問下我有張 即影即有相 對我好重要好想KEEP住佢 係咪唔建議過膠 /有無其他好方法可以KEEP到佢 已經SCAN左落電腦到
SOORY無追POST 想問下我有張 即影即有相 對我好重要好想KEEP住佢 係咪唔建議過膠 /有無其他好方法可以KEEP到佢 已經SCAN左落電腦到

放相簿,或者攞相袋(類似遊戲卡套嘅透明膠袋)裝好先。

放相簿,或者攞相袋(類似遊戲卡套嘅透明膠袋)裝好先。

點都係scan最穩陣
當然你揀最好setting啦要

我有依部

中間尖咀左右個到
係咪要黎較曝光補償?

我有依部

中間尖咀左右個到
係咪要黎較曝光補償?

屌又勁密雨又冇人推post
想買黑粉相紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞