經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
琦呀絲打
Btw agger
good idea 有軍規咁就更容易知邊個係鬼
憲兵點分化呢 有少少小台啦 但可以提醒返各位手足既做野既界線
支持
推 死都唔割
繼續推
各位請幫忙分享出去!!!如果你們願意,請幫忙分享以下道歉文章到自己的Facebook,ig,爭取在林鄭講廢話指責我地之前,為811及812中在場記者,救護人員,機場職員及旅客等受影響人士致歉而道歉。並請繼續分享出去!!!
—————————————————

鑒於這兩天於機場舉行的和平理性機場集會,為各位旅客帶不便,在此,我們真心誠意向各位致歉。

We would like to sincerely apologize for all the inconvenience caused by the peaceful demonstration at the HK International Airport over the last two days.

我們重申,今次的機場集會,目的為和平理性地引起政府回應及國際關注,希望各位能夠體諒,香港人爭取五大訴求嘅初衷。

Our demonstration aims to peacefully raise the awareness of the global community, as well as response from the HK government on the five demands from the public of Hong Kong. We thank you for your tolerance and understanding.

我們再次向在場記者,救護人員,機場職員及旅客等受影響人士致歉,感謝各位的諒解。

To all the reporters, ambulance staff, airport staff and affected passengers, we again would like to express oir deepest apology to all the inconvenience and disruptions

感謝所有仍堅持初心嘅香港人

一群等待政府回應訴求的香港人
立啦

#我係禮貌撚
#我係道歉撚 #代香港政府道歉 #要抗爭 撳錢就得

[幫推]
https://lihkg.com/thread/1468330/page/1
"對唔住呀,我地個政府好撚衰,我代佢道歉"

https://lihkg.com/thread/1467893/page/1
對政府不合作 唔係對市民不合作

全球道歉運動!
推到去"民間記者會".
https://lihkg.com/thread/1467782/page/1

Say 句 Sorry, 好易啫 ~

#團結! Be water! Be humble! 香港人有禮貌!
#816轉美元!
#612 721 805 811 812
#和理非勇武!團結d好無!
#絕不割蓆,唯要改進

請你睇清楚
我地啲手足係畀人咁對待

剛剛有個女仔畀班手足救返

若果你有日不幸被黑警追捕
救返你嘅好可能就係你視為同黑警一樣嘅前線手足
不割
不過做下PR都要嘅
你試下係前面勸班前線,講左唔夠十隻字都未講完,一堆屌你老母/左膠/分化撚/道德撚/收皮/扮大台 之類既說話就會出黎,班燥狂撚都唔係討論既,鬥大聲鬥惡就贏,專制過共產黨,野都未講到就心灰,你勸埋我個份喇

發夢勸過好多次
今日追救護個part 真心on9,有班後面唔係好知咩事比人煽下又追埋出去
唔好發泄,機場和理非

唔阻人 check in

唔好亂抓鬼

唔好打記者,救護,人道主義者

即使發現鬼,影低證物同人樣,然後趕拒走,但唔好打人
留低既證據比文宣好好發揮,系好好既材料

唔好阻救護做野,即使系對象官媒,公安,敵人,同鬼

戴實個口罩,就唔驚影大頭相

盡量保持禮貌,冷靜應對

唔好阻記者拍攝

以上系小弟既幾點建議
真心有d心寒 有一刻喺度諗佢哋真係同路人?大家都嬲 但唔應該無殺傷力都仲打
辛苦晒巴打
我地係捍衛緊人權 自己踩過界咁憑咩擁有
https://lih.kg/1468601
我只見到一個追出去 狂屌老母話詐死 好彩後尾有人拉一拉 同記者頂
對差佬,保皇政客幾殘暴都得,其他最好唔動武啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞