經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
支持立軍規,最基本不打記者救護,不阻礙消防員同救護員拯救。

希望前線手足明白,立軍規大家同意就可以識別邊個係鬼之餘,事後就算有手足誤犯都可以話係差佬派鬼做,保護返前線,對打輿論戰有幫助
啱啱都諗緊同一樣野

好唔好制定一D守則畀現場手足follow
https://lih.kg/1467070
612 721 811
其實不如成立前線憲兵隊 有唔合理既出手時間同地點要阻止
但班鬼一定會做齊
革命信條
1. 不能傷害無辜
2. 隱藏自己身份的同時,謹記這場革命的初衷
3. 永遠不會背叛、離棄同伴

參考自 刺客信條 中的3條戒條
原文:
1. Stay your blade from the flesh of an innocent
2. Hide in plain sight
3. Never compromise the Brotherhood

最後
“萬事皆虛,萬事皆允。(Nothing is true,everything is permitted.)”
一定要推
唔可以俾仇恨沖昏頭腦
推呀
不分化,不割蓆
我地從來無贏過,我地都無退既空間

我係冷氣軍師,無落場,唔知現場環境,我可以做既係不割蓆。冷氣軍師無資格出聲,要尊重前線決定。

但鏡頭下,真係有進步空間,請大家緊記我地目的係5大訴求,揭發黑警醜惡雖鬥智鬥力同保持冷靜(講易做難,但試著做)。

香港人,加油!
任何失敗論/散水撚
->都係鬼/蠢 唔一定要block
但一定要不推文+負皮提其他巴打

「唔完美,可接受,但需要改善、改進。」
冇人話 set 完要割
咁佢用詞唔好 唔好話軍規囉
咁提醒好冇呀
你犯左 我地一定捉你出黎提醒多你幾次

提醒你同班黑警有分別架
佢地犯撚晒以上所有 你係咪要學呀
你係咪要變做佢地呀
同意
鬼就唔知 同埋無底線

做唔到一律當鬼處置
同意
首先和理非同前線都唔好再捉鬼先
捉嚟一啲意思都無仲累到手足之間無哂信任
做左就做左,見到唔對路有人起勢煽動叫其他人做野
冷靜返深呼吸,叫佢自己帶頭做

同埋機場始終新戰場大家都未識玩
玩得差係正常,輸左咪輸左
返去抖抖行下818和理非
冷靜一下再賽後檢討
商量下下一步點做,有啲咩共識係手足之間一定要知
有咩原則係一定要守
我地再嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞