經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
1245有正常智商受過普世價值教育過既文明人都唔會做架啦
可以係記者會宣傳

我地嘅指引
與其諗塞機場對錯,不如諗8.16㩒錢經濟戰
https://lih.kg/1467538
軍規同大台有咩關係
推!
另外我覺得大家要諗番自己係追求咩,呢兩個月發生太多事,要釐清自身既目的,免於變成自己不想變成的樣子!
求公投軍規
核彈都唔割聽落好好聽 但大事大非面前 有人郁手傷害無辜既人 你係咪真係咩都唔理 某程度就變左做道德綁架 我明現場咁多人咁多突發情況 係無理由一時間控制到 set rule其實唔係過份
同意 set咗 rules嘅話 會比較容易control 一d情緒失控嘅勇武
至於嗰d話咩唔係無大台咩 呢個係分化po嘅人
你死撚開啦白痴仔
又唔使咁既 罰咁罰咩 體罰 罵? 咁會令其他人唔敢出 因為做錯左就比人打/罰
最重要係立即制止
good suggestion
Agree
立即制止

處罰都係事後啦
錯誤已成冇咩用
前線唔一定係勇武
前線都有分唔同位置
支持

如果聽日有手足真係控制唔到自己,其他手足嘗試阻止叫冷靜

如果忍唔住打人,等於將個人情緒宣洩係班擺明想你打佢的卒仔度,等於中計,佢地就係想拉低我地的層次。如果我地失控,同黑警濫用私刑有咩分別?

點解場運動兩個幾月仲得到大眾容忍?因為我地文明,另外係因為有道德高地啊。我地有勇武衝,亦有和理非,有進有退,兩者一齊黎先有效用。癱瘓機場係和理非round。前線抖一抖,用和理非集氣。

當然如果有鬼,佢地一定唔會肯冷靜。依類可疑人士,就ignore。佢地唔會主動打人的,只想煽動你。

最後多謝前線,勇武,和理非!今日假如有不完美,聽日咪做好d囉!

同埋大家有rules既話,其他犯左既就可以話佢係警狗想煽動

同埋大家都可以比一個底線自己咩應該做咩唔應該做

我地同黑警最大既方別係我地唔會亂打人

所以rules好重要
十誡
可以有全體共識,例如唔可以死人,唔可以行私刑,唔可以置現場手足的安全於不顧..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞