經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
冷靜d啦屌你老母
同意。
今晚已經係
其實第一日入之前已經講明唔打人唔入禁區 屌,都唔明點解會打人
所以我地一定要set rules
「和理非」 教 「前線』點做衝擊。 笑大人個口。
推到上天 核彈都唔割
「唔完美,可接受,但需要改善、改進。」
點set?點計邊一條規矩有幾多人贊成?邊個負責執行?
我本人係同意樓主講嘅規條
但好喇真係見到個手足唔係咁,咁點?大叫佢係鬼唔通?

兄弟爬山,各有各做、原來只係嗌下架咋?
點解要由冷氣軍師
幫前線set軍規
敢問你又咩軍階?
立乜規
我地又唔係黑警冇良知
大家好清楚自己做緊咩
咁佢真係記者呀嘛
Sorry
Push

呢D有正常思維都會跟
特登違反呢D既多數鬼黎
糾佢老母察咩。。。
冇大台 即係將決策同檢討嘅責任由所有人分擔
冇大台 即係人人都係大台
冇糾察 即係個個都係糾察
最緊要肯接受意見
獨行獨斷死撚硬
講反正題先
我覺得動武係ok既 但係對象係黑狗 警察就無限制啦

企圖對手足/市民做成傷害既人 好似黑社會 藍廢 福建幫etc. 係佢未有動作/打人既行為出現前就先對峙 有就制止佢/用暴力制服

同埋記者 不論佢係紅媒 藍媒 其他媒 記者唔打得 唔係既話同黑狗無分別
救護 更加唔可以阻同打 咁樣會違反 人道主義

當我地屌尻d狗打記者 救護 咁我地做咩要做同樣既事

當然 如果有人係要打記者 救護 咁就前線制止同保護啦

如果係鬼 咁就唔好理佢 最重要係保持獨立思考

如果可以做到取代警察位置就最好 例如打擊犯罪份子(721)制止暴徒(黑狗)保護市民(手足 記者 救護 街坊。無關人士)咁就最好.
當然呢d只係建議. 屌尻我冷氣又好 咩都好 希望真係諗下

利申:手足打狗 救人無錯 記住係狗

721 818 五大訴求未達成 眼未還 唔要階段性勝利
不分化 不割蓆 不捉鬼(捉鬼只會引起內亂,唔理鬼,自己諗要點做 唔好比人煽動.)
不割蓆 不分化 我覺得行為可以 諗下人地黑警點樣毒打我地手足
捉鬼之餘, 根本應該捉埋想衝/亂打人嘅傻閪。
講咗幾多次機場係和理非,擺啲鬼入嚟就係做炮灰, 想引全部人出手。
琴日又封電梯又封lift已經踩哂界, 今日嘅行徑仲誇張, 又明顯有隻金毛飛係到搞事。
雖然好想講唔割,但係呢班人明顯唔係同路人,佢做嘅嘢對成個運動冇好處,亦都好容易累死埋和理非。
機場三不
不衝突 不打人 不入禁區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞