經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
跟你套rules 麻包袋已經唔使做
推! 真係要先可以保住民心!!
總之全部你覺得過左火嘅野就係鬼
唔洗你去捉鬼
做番自己會做嘅野就得
對撚準目標
五大訴求
私刑唔同意
你唔打走隻狗 點救手足?
畀狗捉咗就半癱咁訓醫院

但認同唔好阻救護
有咩未做 救護嚟之前做
救護嚟到就讓路

但係 就算唔跟所謂"軍規"
都唔一定係鬼
吓吓咁捉鬼 好快軍心亂 跟住散
鬼佔幾多 自己人佔幾多?
鬼亦無可能捉得哂
我地係黑警
擺明係狗啦
自己友點會無端端打記者
全部同意,但係我地同意有咩用?會做呢D野既人唔同意,咁係唔係要割?定係唔俾再各有各做?根本就係自己打飛機。
前線手足肯聽人講,根本唔洗軍規
前線手足唔肯聽人講,佢又點會睬你?
慢慢討論
今日我係現場
同意要定規矩 起碼我地要有自己既底線
無論幾嬲 都唔好比仇恨支配

今日前線其實都有人覺得過左火位 勸人冷靜d
之後有個好激動既兄弟一句你係咪扮大台 死撚開喇
之後冇人敢出聲 我覺得大家真係應該有個共識
至小定立到咩唔做得 唔好下下一句吊人大台喇

我地真係唔輸得 輸咗我哋就一世俾人話係暴徒.
屌你老母接近呀
我唔係講行為呀
我講個思想呀
又上綱上線
我無睇新聞既,我隱世高人呀?得啦你都唔聽意見就算
要鬧就鬧共產黨,對準個政權,唔好再互屌同路人!
https://lih.kg/1467720
行私刑、阻擬傷者接受治療 (不論佢係真定假),
咁你地同黑警有咩分別?
唔好變成果個自己不齒嘅人,好嗎?
#不割蓆
#但係想提點下各位手足自己個初心
#每個行動嘅目的係乜嘢
講過哂,冇人聽

勇武 可否收皮?
https://lih.kg/1447966
push
講過哂,冇人聽

勇武 可否收皮?
https://lih.kg/1447966

好撚威啊
一開聲就屌人老母

又話核彈唔割
自己未明前線苦心
就屌人先
同埋禮貌,對市民要語氣好、人地差先可開始差,唔跟住差更好,好多中立撚就係咁表面,醒就唔會大是大非都判斷唔到啦,要靠呢啲小事。另外,可以少講粗口,仲有好多廢老聽到粗口會打冷震。
仲有!咁樣有助大家保持冷靜理性思考 我哋好過毅進仔嘅地方係 唔係裝備唔係大隻,要以己之長鬥敵之短!

不割只檢討
同意。
其實我諗正常人都會有咁既意識分清對象再出手
會咁做既都係弱智 見到要搵人勸下提點下 再冇反應就係鬼
我都覺
大家都知
相信之後前線會更加冷靜判斷
不被仇恨支配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞