經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
支持打既唔支持打既都好,全部同我入哂黎

緊急,如果有鬼比我地捉左做戰俘,應該點處理
https://lih.kg/1465250
Push
不如等手足們安全先檢討啦好嗎?
你屌班狗老母仲講得通,你咩人都老死屌直播緊
軍規呢個字眼可能重左d
或者講我地起碼有要有共識:

1. 唔可以打記者
2. 唔可以打救護人員
3. 唔可以係冇敵人情況下用雷射筆同電筒
4. 唔可以對冇還擊能力既人濫用酷刑
5. 唔可以攻擊一般平民

會唔會好少少
打記者打救護同狗冇分別
一定唔可以
邊個打就係鬼
唔好話軍規 呢個係底線 共識 咁樣保護前線 有鬼都會睇得出
對家一定日日派人黎
聽日搵個平民係你地前面跌張玩具公安證出黎你忍唔到忍手?
忍唔到手就玩完
大家至少要忍耐到818
有規矩就易捉鬼
好過而家大家都疑神疑鬼
//當然,真正的公義還未來臨,你們或許因而心中充滿憤怒,這乃是人之常情。但我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。//
梁天琦致香港人的信
收皮啦
而家唔係割唔割嘅問題
係有啲鬼做好多野嚟扭轉局勢
如果你真係手足明知機場係和理非回合就唔應該幫手去圍
因為過去每一幕一幕好令人難以置信既 而家諗返睇返都好多破綻
所以 今晚捉完鬼再圍咁耐 一撚定係鬼 煲撚大件事比克警有位有藉口入黎清場

當捉到鬼之後 大家都將所有注意力放哂落呢隻鬼到 但卻忘記左魔鬼在細節

嚴正呼籲 現場真正手足一定要遠離呢次包圍
因為仆街克警已經出師有名 係咁話係 禁錮
有班傻閪成日屌和理非冷氣軍師
佢地就代表文意
佢地share 出去既文宣唔會少得過上街既人

你又要人不割席又要屌柒人
放工狗衝入機場支持又比你地屌
反對既講下set一d大部份人同意而且對我方有利既 rule有咩壞處先?
Agreed
Agree
你做返佢地一樣嘅嘢 只係報仇 解心頭之恨
對事情冇幫助
我地唔係要報仇
係要討回公道
依家咁好似721之後咁 大家比仇恨控制
冇錯
為長期抗爭,應該要改進
同意1同2
阻救護 阻/打記者就唔可以原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞