經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
成撚日都話唔比割
有金毛黑社會係度帶風向,批評佢又話唔比割唔準批評?
前線有鬼做埋d 挑起群眾既行為
明眼一睇就知唔係路 出聲屌又比人鬧冷氣軍師?
唔好忘記14年失敗除左大台之外
就係有班人當左呢度係嘉年華
到左今日19年,前線捉到一隻鬼
成班起哄,連佢做左d 咩,係咪狗都未知,
就已經要喊打喊殺
你肯定你唔係好似14年咁,當左呢度係嘉年華?
記住就算佢係鬼,佢都係人,
我地而家唔係捉到隻老鼠,可以隨便處置
香港人唔鐘意狗,蝗,唔代表我地就可以係自己地方為所欲為,係外國眼中大家都係人,我地不人道對待非香港人一樣可以招人話柄
係度講唔洗外國幫我地,香港自己救自己
你地真心on9, 咁多手足做外地文宣
你今日機場做柒左就抹殺其他人既努力?
最撚割 最撚批評既就係勇武
其他手足做撚左咁多野 你一句就想收人皮?
反省下啦!
啲狗冇紀律唔代表我地就可以同佢地一樣
就係有人控制唔到
其他人又食花生唔幫手拉
啱啊
大致上同意
綁起咗人就無謂再打
就係今日發生左
面斥不雅
不要被仇恨蓋過
這是長時間的持久戰
同意
我地有既係理智
推呀
一定要,但唔跟有無penalty?
推!
文宣主力推返狗扮示威者 將目光帶返去先
大家心入面記得曾經狗扮示威者 自然會有疑心
拎返以前遊行 示威者係點做既例子出黎先
可以軍規立埋
建議樓主另開新po公投軍規
請檢討
你哋今日太恐怖
其實大台一直都有,就係五大訴求嘅理念。
唔搵人做大台,因為人可以妥協。用理念做大台,因為理念冇得妥協。
咁樣做凝聚到大家,亦避免咗被代表。

同樣道理,唔打記者,唔打medic,唔打冇攻擊性嘅平民,呢D都係理念。我相信ching你應該同意呢D理念,而唔係認同樓主或者set ruless嘅人。

set rules唔係為左推leader, 希望ching你明白。
我哋知/信唔等於全世界都知,同我哋可以做
推!
一個人就算係冷氣軍師
如果佢講得啱
都好值得做吖

唔撚好割吖手足!!!
唔好打FA ,唔好打記者
咁你都可以反對‌‌?
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞