經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?

2046 回覆
5778 Like 278 Dislike
其實要民間政府
真心我地d反駁技巧唔夠港共黎
有政府先有一個明確對抗Ge行動,若果唔係好容易好似今晚咁陷入極混亂Ge狀況
畢竟連登太難即時spread information
總可以強而有力咁學足港共政府D野🌚
用佢地Ge口吻反駁佢地
diu佢地lomo
既然政府唔聽訴求,我地咪自己組個聽我地訴求Ge政府lo
就係咁簡單
其實都要定啲軍規,要有啲紀律先得
你地要明白,做鬼做到公安黑警都仲叫易認啲
但如果係黑社會派人落去有心搞事呢?你點分?
所有參與者自己就係糾察
所謂軍規同不成文共識根本一樣
邊個犯左就係鬼
第一次警告第二次就拉走佢
如果唔係就比班鬼滲透再分裂
鬼做ON9野都要幫?
一人一個機場手足可以做去減少遊客怨氣既行動
https://lih.kg/1466269
今日事件重大檢討
https://lih.kg/dDPbKS
絕對要軍規
越黎越多人行事作風大膽
自恃多人不割就開始亂咁黎
想糾正翻就第一句粗口問候
佢地跟本已經跌撚晒落同溫層
以為自己做乜都一定有人撐
就快同黑警接近
有D人甚至認為和理非想法懦弱,柒,多餘
請大家入機場前備戰、坐公共交通前就要上裝
防cctv 因為會有機會好似今日咁打狗救手足
口罩、帽,仲有耳仔
全黑衣服、飲水、食野請小心
你果句只有暴政才有暴徒,個暴徒係有" "嫁可

我相信有良知嘅人唔係暴徒,所以我相信沒有暴徒係啱嘅
你諗清楚出機場係為左咩目的先啦
我明手足不停被拉
仲比班狗暴打係會令到人好嬲
我都好嬲
但係我地係要贏場仗
如果真係用以眼還眼既方法對番佢地
唔只保護唔到前線,去支持既和理非
就連比人拉左既手足都救唔到
無謂同D偏激撚講野
佢地已經唔會聽人講
軍訓好難要人守,但每次行動希望有個大方向,起碼大家會有力互相提醒
啱呀,break得rlues姐係失咗常性
可以當失控然後撳住佢唔比佢再參與
同意
應該有人犯規時所有人一齊後退 然後講返條規 例如唔可以打記者
咁我想問有支那仔俾人捉左係咪要時間處理
和理非第1時間屌唔好搞亂機場
處理洗唔洗時間 禁固 如果黑狗要出手你禁固點都出左手啦
第一時間屌人搞亂?

不割蓆
啱。唔可以犯黑警同樣錯。否則,1,2個唔知乜人可能累全體前線

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞