(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
見好似出暴雪英霸 2.0
想玩番 想問有咩唔同

好似ow咁有得開箱 升級拎箱同ow差唔多

除左抽skin 英個d野 又真係冇乜點變 不過之前改過個排隊系統 依家入場快好多 (建議韓服)
原來新英係dva
舊登個channel 無哂人 有無新channel ?
想知解任 係down beta定正服都得?
想知解任 係down beta定正服都得?

我諗都係正服多人掛
送20隻英 揀邊個組合包抵屌d ?

同問
打"/joint "咩channel都冇

同問

搵到了
type "/list" to open channels and click the same channel you wish to join
送20隻英 揀邊個組合包抵屌d ?

睇你鐘意邊類炸
抽到好多skin 好撚爽

同問

搵到了
type "/list" to open channels and click the same channel you wish to join

正常係/join 頻道名 唔係joint
一野升左上70lv
d skin 好易中wo
之前有玩,不過打電腦多,見2.0 所以入番黎玩
有無人玩美服
d skin 好易中wo
之前有玩,不過打電腦多,見2.0 所以入番黎玩

抽左成30幾個skin for free
有左好多動力玩
真係唔明點解隻game係亞洲區點搞都搞唔起
霉到好似亞視咁

Lol係亞洲市場太大
Hos 無英雄主義 個人技術唔係重點
好多人已經無興趣
Hos 無裝備系統 符文
討論性少好多

我個人就鐘意玩hos多d
緊張好多 重視teamwork
唔會好似lol咁
開始無耐有人死左 d隊友就負面 gg 20 又送頭又成
Hos 我試過逆境 無心機玩 係咁俾人殺
到最後都可以贏到

HOTS喺20LV只要好彩反殺到就WIN
所以表現要好CONSISTANT, 完全冇滾雪球效果

對面有小小破綻,搵到位入都可以反勝到
留名
為左ow skin玩
感覺有d慢,但都ok

冇玩過lol dota2呢d game
真係唔明點解隻game係亞洲區點搞都搞唔起
霉到好似亞視咁

Lol係亞洲市場太大
Hos 無英雄主義 個人技術唔係重點
好多人已經無興趣
Hos 無裝備系統 符文
討論性少好多

我個人就鐘意玩hos多d
緊張好多 重視teamwork
唔會好似lol咁
開始無耐有人死左 d隊友就負面 gg 20 又送頭又成
Hos 我試過逆境 無心機玩 係咁俾人殺
到最後都可以贏到

HOTS喺20LV只要好彩反殺到就WIN
所以表現要好CONSISTANT, 完全冇滾雪球效果

對面有小小破綻,搵到位入都可以反勝到

呢啲先好玩,有得出奇制勝。
同埋啲hero多樣化,多仆街嘢玩。
riaaa#3800
add我一齊玩
呢啲先好玩,有得出奇制勝。
同埋啲hero多樣化,多仆街嘢玩。

好彩當年有拎到丘加爾
大雀招吹風,睇下wtf 次次都好多奇招
反泡大將軍#4389 有無人一齊玩
開箱好撚爽,課左600NT
見送20隻英 啱啱開始玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞